wielkaradosc 16.12.05, 00:12 witam, czy mozliwe, ze ipod rozladowuje sie szybciej z powodu niskiej temperatury? bo u mnie takie objawy niepokojace - naladowany sprzet, a po kilkunastu minatch - battery low, pzdr przemek Link Zgłoś Obserwuj wątek
browritos Re: ipod a mrozy? 25.12.05, 19:32 Własnie mam podobny problem z moim mini.Aktualnie jestem u rodziny i mieszkam na poddaszu jest tu chlodniej niz w innych nizszych pomieszczeniach.Podłaczyłem Ipoda na 4 h do kompa naladowal sie po czym pochodzil z 2 h i bach!teraz mam inny problem bo nie chce sie uruchomic co najlepsze komp go nie widzi a jest na non stopie podlaczony do portu usb :/ Plizz pomozcie, bo jak mu sie cos stalo to sie pociacham :( pozdr bwr Link Zgłoś
selmanesta Re: ipod a mrozy? 05.01.06, 18:12 ja mam ten sam problem, zamarł, nie chce sie uruchomic mimo ciaglego podlaczenia do usb, komp go nie widzi, klawisze nie dzialaja tak jakby hold byl siagle wlaczony ... Link Zgłoś
amiri Re: ipod a mrozy? 27.12.05, 01:24 Tak niestety działają wszystkie baterie, także te w iPodzie. Hint: w jakim okresie roku kierowcy mają najwięcej problemów z akumulatorami? Link Zgłoś