Dodaj do ulubionych

Mam problem z Microsoft Office 2003 XP

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.12.05, 00:20
Zainstalowałem ten oryginalny,legalny program w kompie z Win98SE, gdyż powiedziano mi,że ta wersja współpracuje. Wszystko było OK do momentu, gdy sporządziłem dokument zawierający fotki i cliparty. Nie ma żadnych problemów z tekstem ale gdy dochodzi do grafiki to drukarka w górnym lewym rogu drukuje taka niewielką gęsto zadrukowaną część po czym przewija całą stronę i na drugiej i nastepnej robi to samo w górnym lewym rogu. Robiłem różne próby z np. z wklejeniem na stronę dokumentu Word fotek, clipartów i zawsze jest to samo.Gęsty druk w grn.lewum rogu o powierzchni 5cm/2cm pobranie nastepnych dwóch kartek i zadrukowanie w tym samym miejscu.
Sprawidziłem wszystkie ustawienia w programie - są prawidłowe tak jak prawidłowe są ustawienia drukarki.
Ten sam dokument wykonany w OpenOffice drukowany jest bezbłędnie tak jak z każdego innego - Photo Shopa czy PhotoFiltre.
Co u licha zatem jest z tym Office'm ? czy może mi ktoś pomóc?
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: Mam problem z Microsoft Office 2003 XP 19.12.05, 00:34
      Moze to nieoficjalne sp2 do win98 pomoze?

dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=772&t=35
      Przeczytaj komentarze - moga byc problemy.
      • Gość: T-800 Re: Mam problem z Microsoft Office 2003 XP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.12.05, 07:58
        Prędzej by pomogło SP do Office'a, jeśli już...
        • krzysztofsf Re: Mam problem z Microsoft Office 2003 XP 19.12.05, 09:15
          Gość portalu: T-800 napisał(a):

> Prędzej by pomogło SP do Office'a, jeśli już...

Tez tam jest - juz nie pisalem.
    • Gość: ?? a Open Office - ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 10:05
      bezpłatny, te same funkcje otwiera dokumenty Microsoftu i jest praktycznie
      identyczny (lepszy)
    • copa.cojones Dzięki wszystkim za rady. Sprawe juz rozgryzłem. 20.12.05, 00:22
      Zainstalowałem najnowsze pobrane z netu sterowniki do drukarki i jest OK.
      Widać dla Office'a XP były nieświeże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka