Dodaj do ulubionych

Etui do Ipod Video

10.01.06, 22:48
Mam pytanie czy moze ktos wie gdzie w Polsce procz Allegro gdzie jest
niewielki wybor mozna zakupic etui du Ipod 5g.
Obserwuj wątek
    • marekatlanta71 Re: Etui do Ipod Video 10.01.06, 23:52
      Pare dni temu kupilem (ale w USA) taka pomaranczowa prezerwatywke na video
      (zabezpiecza wszystko oprocz ekranu) oraz screen protector (przykleja sie i
      zabezpiecza ekran). Wyglada ze to dobra kombinacja. Calosc $20.
      • pinkashtray Re: Etui do Ipod Video 11.01.06, 20:42
        a moze ktos wie gdzie w Polsce??
        • orientman Re: Etui do Ipod Video 11.01.06, 22:09
          nie ma dostaw tego gowna.. przyszly tylko dla nano :(
          • kptqlik Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 00:47
            a w Empiku sprawdzales? Tam jest zdaje sie troche akcesoriow do iPodow.
            pzdr
            • orientman Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 01:31
              zaufaj mi :)
              • bszadur Re: Etui do Ipod Video 07.03.06, 12:07
                www.empik.com/search.jsp?query=iPod+Video¤tCategory=4000000&wyszukajW=2
                Wystarczy wejsc na w/w strone, zeby zrozumiec ze sie mylisz :)
                Pzdr.
    • dyfly Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 12:59
      Mam identyczny problem. Etui do iPoda 5G poszukuje bezskutecznie od ponad
      miesiaca. Z przerazeniem obserwuje kolejne rysy na tylnej czesci obudowy (z
      czesci "frontowej" do dzis nie zdjalem folii ochronnej). Pod tym wzgledem to w
      Polsce Panie bida straszna ;-) Belkin (www.belkin.com) produkuje swietne
      akcesoria do iPodow tyle ze od dluzszego czasu na ich stronce w dziale etui dla
      5G widnieje napis: This product is not yet available. Please check back soon
      for updates on availability of this and other products Belkin has in
      development. Oczywiscie w USA dostaniesz to etui bez problemu. Ten sam problem
      dotyczy stronki www.ipodcarparts.com. Ostatnio jednak wpadlem na pomysl jak
      temu zaradzic. Sklep www.cortland.com.pl (kupowalem u nich swoje urzadzonko,
      teraz czekam na zestaw do samochodu) jako jeden z niewielu w Polsce oferuje
      szeroki wachlarz akcesoriów do iPodow. Niestety nie posiadaja w swojej ofercie
      etui do najnowszej wersji, ktora nas intersuje ale....moze gdyby powysylac do
      nich blagalne maile sprowadziliby to etui na zamowienie.W koncu chyba maja
      jakies kontakty z partnerami w Stanach.Tak mysle choc moze jestem troche zbyt
      naiwny. Ja w kazdym razie zamierzam sprobowac.
      • marekatlanta71 Re: Etui do Ipod Video 14.01.06, 14:11
        Belkinowe etui do iPodow 5G bez problemow mozna kupic w sklepach Apple. Jest
        ostatnio calkiem spory wybor.
        • marekatlanta71 Re: Etui do Ipod Video 20.01.06, 01:46
          Pojawily sie tez w Wal-Marcie - $23
          • dyfly Re: Etui do Ipod Video 21.01.06, 00:51
            Niestety ale w sklepie na stronce www.apple.com znalesc mozna nastepujaca
            informacje:

"Shopping outside the US
            There are more than 20 online Apple Stores in countries around the globe. The
            online Apple Store (US) currently ships only within the 50 United States. We do
            not ship to freight forwarders. If you would like to purchase Apple products
            from outside the US, please see our international store directory to find out
            if your country is served by an online Apple Store."

Na liscie tych panstw Polski nie uwzgledniono. W polskim sklepie Apple moge
            sobie kupic jakas zalosna skarpetke do ipoda...no comments. Walmart chyba tez
            nie wysyla swoich produktow poza usa. Chyba pozostaje mi czekac do momentu
            kiedy polski oddzial Apple'a wprowadzi etui do G5 do swojej oferty...co pewnie
            potrwa jeszcze wiele miesiecy. Pzdr
    • manonthemon Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 19:33
      Jeszcze nie ma video, dopiero się szuykuję do zakupu ( we wrocławiu wyszły
      wszysktkie 60 gb i czekam aż się znowu pojawią ) a już się martwię o etui. NA
      pewno kupię sakrpetę ipodowa ale to nie wystarczy. etuje są tylko na allegro a
      nawet tam do g5 baardzo mało i drogo. hmmm
      • donpedro1979 Re: Etui do Ipod Video 12.01.06, 20:45
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=81164398
        Właśnie zakupiłem nie wygląda może pięknie ale z braku laku;-). Zresztą
        zauważyłem u nas wielki problem z akcesoriami a zwłasza do ipoda video
        • manonthemon Re: Etui do Ipod Video 14.01.06, 00:36
          chcę nosić w kieszeni ipoda a nie kasetke pancerną !!! :(
          • orientman Re: Etui do Ipod Video 14.01.06, 12:56
            Na upartego mozna dopasowac cos z belkina dla iPodow 4G. w sklepie na Polnej jest tego duzo i mozna
            dopasowywac..
            minus taki, ze obcina ekran po bokach, ale chyba nikt nie oglada filmow w drodze do szkoly/pracy. ja
            bym sie nie odwarzyl w metrze albo w autobusie..
            • manonthemon Re: Etui do Ipod Video 19.01.06, 23:57
              ale chyba nikt nie oglada filmow w drodz
              > e do szkoly/pracy. ja
              > bym sie nie odwarzyl w metrze albo w autobusie..

Jak to nie ? :) Dzisiaj jadąc w jedną stornę poł godzinki " Broken Floewrs" a w
              drodze do domu "Star Wars Clone Wars Season 1 " :)

• dyfly Re: Etui do Ipod Video 31.01.06, 23:29
      W polskim sklepie Apple'a pojawily sie etui do iPod'a video. Wreszcie !!!

sklep.apple.pl/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/1/wo/qAM14b2ASZXgAFqbU27CCw/1.0.1.3.1.1.1.3.1.1.1
      • manonthemon Re: Etui do Ipod Video 01.02.06, 10:12
        link nie działa a w sklepie nie widzę :(
        • dyfly Re: Etui do Ipod Video 01.02.06, 11:02
          Ech...

sklep.apple.pl -> akcesoria do iPodow - > Etui -> Etui do iPoda z video

troche szkoda ze nie ma zadnych pokrowcow Belkina :-/
          • manonthemon Re: Etui do Ipod Video 01.02.06, 11:10
            hmmmm...szukam szukam i nie widzę. Akcesoria są jak zawsze. Osobny dział z etui
            do ipoda i do ipoda mini ale nigdzie ani jednego do video ... ???
    • manonthemon Re: Etui do Ipod Video 08.02.06, 18:41
      O..teraz widzę. Wogóle sklep zaczyna wyglądać ok bo dotąd strony appla po
      polsku poprostu fatalne były. Etui do video jest pare,
      ciekawych...praktyfcznenie nie ma. Jest trzy pak silikonowych za 140 zł. Ale po
      co mi trzy ? Może ktoś się chce zrzucić na 3 silikony do video i kazdy wezmie
      po jednym ? MH..albo kupic trzy pak i sprzedać 2 na allegro ? Nie wiem

na allegro też sie nowe pojawiły. tylko sprzedawca nie oidpisuje na maila a nie
      wiem czy mają osłone na ekran

www.allegro.pl/show_item.php?item=85191827
      hmm

• commonbe Re: Etui do Ipod Video 09.02.06, 17:52
      A moim zdaniem najlepiej się tym wszystkim tak strasznie nie przjmować:)
      Oczywiscie że każdy chciałby żeby jego odtwarzacz wyglądał jak najlepiej ale
      chyba nie ma co wariować na tym punkcie. Trochę śmieszy mnie jak ktoś pisze że
      ze zgrozą obserwuje kolejne rysy na swoim urządzeniu i jeszcze nie zdjął folii
      ochronnej z przedniego panelu. No cóż... Ze zgrozą to można obserwować raczej to
      że na Twojego iPoda jest wielu chętnych w ciemnych zaułkach, ale nie to że ma
      już trzecią ryskę. Podejrzewam że za kilka miesięcy zupełnie do tego
      przywykniesz i nie będziesz juz zwracał na to uwagi. Tak jak tłuczek do mięsa
      służy do produkcji kotletów na obiad tak to urządzenie służy do odtwarzania
      muzyki, a nie do tego żeby je podziwiać i chwalić się przed znajomymi:) A poza
      tym pomyślcie co się stanie jak jakieś drobinki kurzu lub co gorsza
      piasku(brrrrrr...) dostaną się pod silikonowe etui... Ahhhhhhhhhh... to będzie
      dopiero tragedia... Pozdrawiam i polecam nie przywiązywać się za bardzo do
      przedmiotów :)
      • manonthemon Re: Etui do Ipod Video 09.02.06, 18:35
        Nie chodzi o przywiązanie do przedmiotu tylko to to że chcę żeby po miesiącu
        używania można było jeszcze coś zobaczyć na ekranie a ipody lubią się mocno
        rysować. Ochrona przed upadkiem też się przyda. Skoto można o to zadbać i
        utrzymać ipoda w jako tkaim stanie to dlaczego by nie ? Etui dodawane w
        zestawie do video jest niewygodne bo trzeb z niego cały cza wysówać odtwarzacz
        żeby czegoś poszukać w meny. dlatego potrzebuję czegoś co da mi bespośredni
        dostęp do ekranu, choroni przed skutkami upadków i zabezpieczy p[rzed
        porysopwaniem. To żaden fetyszyzm, to dbanie o swoje rzeczy.
        • xpert Re: Etui do Ipod Video 14.02.06, 23:17
          manonthemon napisał:

> Ochrona przed upadkiem też się przyda.
          ale jak chcesz chronic przed upadkiem ipoda tym silikonowym etui nad ktorego
          zakpem tak sie zastanawiasz?

Skoto można o to zadbać i
          > utrzymać ipoda w jako tkaim stanie to dlaczego by nie ?

nie chodzi o posiadanie rzeczy tylko o radosc z ich uzytkowania

Etui dodawane w
          > zestawie do video jest niewygodne bo trzeb z niego cały cza wysówać
          odtwarzacz
          > żeby czegoś poszukać w meny.dlatego potrzebuję czegoś co da mi bespośredni
          > dostęp do ekranu, choroni przed skutkami upadków i zabezpieczy p[rzed
          > porysopwaniem. To żaden fetyszyzm, to dbanie o swoje rzeczy.

oczywiscie ze skorka dodana w zestawie jest nie wygodna ale zapeniam Cie ze
          zuzyty ipod wyglada nawet jeszcze bardziej kul!
          • manonthemon Re: Etui do Ipod Video 15.02.06, 10:59

> oczywiscie ze skorka dodana w zestawie jest nie wygodna ale zapeniam Cie ze
            > zuzyty ipod wyglada nawet jeszcze bardziej kul!

No właśnie mam zużytego bo nie moge znaleźć etui i eygląda nie kul. A silikon
            chorni przed upadkiem bardziej niż brak silikonu.

co by tu nie mówić , sprawa z osprzętem do ipodów wygląda u nas bardzo kiepsko
      • xpert Re: Etui do Ipod Video 14.02.06, 23:14
        100% racji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka