marekatlanta71 25.01.06, 04:21 iTunes 6.0.2: www.apple.com/itunes/download/ iPod 2006-01-10: www.apple.com/ipod/download/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
marekatlanta71 Re: Nowa wersja iTunes + firmware 25.01.06, 13:56 Update do iPoda zainstalowal sie bez problemow. iTunes poczatkowo nie chcial sie instalowac, restart pomogl ale i tak wystapil jakis blad pzy instalacji quick time. Nowosci: - iTunes potrafi teraz przerobic film na format ktory Video rozumie. - mini-sklep stale probujacy podpowiedziec co jeszcze mozna kupic Link Zgłoś
zerka_w Re: Nowa wersja iTunes + firmware 25.01.06, 14:00 Co do tego update to mam pewne zastrzeżenia dlatego ze odkad kupiłem swojego ipoda działał na wersji jeden zero która jest wydaje mi się trochę lepsza(ale to tylko moje zdanie) Nie podoba mi się to że kiedy wcisnę menu dłużej ipod wskakuje do głównego menu a nie tak jak przedtem włączał i wyłączał światło... Co do itunes to mam pewne pytanie czy apple dało możliwość konwercji video do ipoda za friko. ??? Bo ogólnie pisze tam ze teraz można konwertować filmy za pomocą itunes do ipoda. No, ale jak staram się wrzucić jakiś film do itunes nic się nie dzieje....hmm Link Zgłoś
manonthemon Re: Nowa wersja iTunes + firmware 25.01.06, 17:45 mam ten samo problem. niektóych plikow itunes porostu nie chce dodać do biblioteki a co dpoiero skonwertować. co do update'u ipoda to żałuję że go zianstalowałem bo wolę jednak gdy przy przytrzymniu kółka gaśnie i zapala się świato niż powrót do gł. menu. Czekam na kolejny update, może tam isę to ponownie zmieni Link Zgłoś