Dodaj do ulubionych

PC World Komputer - chamstwo

IP: 213.199.192.* 29.01.06, 10:51
do wesrji elektronicznej zakupionej poprzez sms podawane jest hasło dostępowe i login, szkoda tylko że po reinstalacji komputera i wprowadzeniu tych danych otrzymałem komunikat, że login jest już przeterminowany. Kupiłem w ten spośób 2 numery i nie kupię ani jednego więcej. Jeśli myślicie, że będziecie mogli sobie trzymać te magazyny na dysku i mieć do nich dostęp w każdej chwili, to jesteście w błędzie, mam nadzieję że moja nauczka się komuś przyda.
Obserwuj wątek
    • mbucz Re: PC World Komputer - chamstwo 29.01.06, 10:58
      A napisałeś do nich w tej sprawie?
    • Gość: Laki_luke Re: PC World Komputer - chamstwo IP: 80.51.247.* 29.01.06, 11:44
      to raczej nie jest wina PC World ale tych z netpress.pl. To z nimi musisz to
      zalatwic. Zapewne chodzi o konto w Zinio i zwiazany z tym identyfikator.
    • Gość: Alus Re: PC World Komputer - chamstwo IP: *.aster.pl 29.01.06, 12:17
      Ten sam PC Word Komputer w empiku kosztuje 8 zł. Nie ma sensu kupować wydania
      elektronicznego.
      • Gość: Klucha Re: PC World Komputer - chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 14:37
        Gość portalu: Alus napisał(a):

> Ten sam PC Word Komputer w empiku kosztuje 8 zł.

To chyba archiwalne numery sprzed roku są po 8 zł w EMPIKu ! A i w to wątpię .

PC WORLD KOMPUTER kosztuje w EMPIKU tyle co wszędzie :)
        • Gość: Laki_luke Re: PC World Komputer - chamstwo IP: 80.51.247.* 29.01.06, 16:11
          tak tanio to nie ma. Najtaniej wychodzi w prenumeracie. Teraz mozesz zamowic za
          99 PLN 12 wydan bez plyty. Z plytami jest drozej ale masz bonusy. Dostajesz np.
          dostep do archiwum online i dostep do Premium FTP. W sumie warto :) Wykupilem
          sobie z gory na 2 lata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka