Dodaj do ulubionych

windows 3.11 (!!!)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.02, 15:33
w sprzedazy juz tego chyba nie ma, a mam starego rzecha, na ktorym tylko to
pojdzie ( poza golym dosem;)) wiec skad to mozna sciagnac?

ew. jaki edytor tekstu pod dosem na 386 pojdzie i zapisany plik bedzie zgodny
z wordem ( z pl czcionkami)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: windows 3.11 (!!!) IP: skory:* / 10.2.13.* 16.11.02, 18:29
      Gość portalu: deINO napisał(a):

> w sprzedazy juz tego chyba nie ma, a mam starego rzecha, na ktorym tylko to
      > pojdzie ( poza golym dosem;)) wiec skad to mozna sciagnac?
      >
      > ew. jaki edytor tekstu pod dosem na 386 pojdzie i zapisany plik bedzie zgodny
      > z wordem ( z pl czcionkami)?

U mnie chodził Word 6.0 (chociaż czasem komputer nie wyrabiał - przy
      obszerniejszych plikach). Oprócz tego na 100% edytor TAG, który działa nawet
      pod DOS. Dysponuję dyskietkami instalacyjnymi Win. 3.1 PL... Jest tego 8 sztuk.
      Mogę wysłać zawartość mailem - ale oczywiście potrzebne jest stałe łącze - ja
      mam...
      • Gość: deINO Re: windows 3.11 (!!!) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.02, 16:30
        Gość portalu: Mar napisał(a):

> Gość portalu: deINO napisał(a):
        >
        > > w sprzedazy juz tego chyba nie ma, a mam starego rzecha, na ktorym tylko t
        > o
        > > pojdzie ( poza golym dosem;)) wiec skad to mozna sciagnac?
        > >
        > > ew. jaki edytor tekstu pod dosem na 386 pojdzie i zapisany plik bedzie zgo
        > dny
        > > z wordem ( z pl czcionkami)?
        >
        >
        > U mnie chodził Word 6.0 (chociaż czasem komputer nie wyrabiał - przy
        > obszerniejszych plikach). Oprócz tego na 100% edytor TAG, który działa nawet
        > pod DOS. Dysponuję dyskietkami instalacyjnymi Win. 3.1 PL... Jest tego 8
        sztuk.
        >
        > Mogę wysłać zawartość mailem - ale oczywiście potrzebne jest stałe łącze - ja
        > mam...

ni ma problema - arajzz@NOSPAM.wp.pl (srodek usun;)) w jednym majlu do 10 mb..
        dzieki!
        • Gość: deINO Re: windows 3.11 (!!!) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.02, 16:31
          edytor TAG tyz poprosze;D
    • Gość: marsjasz Re: windows 3.11 (!!!) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 14:54
      mama wrorda 6.0 i excela 5.0 i jeszcze inne wynalazki, jednak wydaje mi sie ze dos+nc bylby git na 386
      • Gość: deINO Re: windows 3.11 (!!!) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.02, 19:37
        Gość portalu: marsjasz napisał:

> mama wrorda 6.0 i excela 5.0 i jeszcze inne wynalazki, jednak wydaje mi sie
        ze
        > dos+nc bylby git na 386

ne, do czegos powazniejszego ma sluzyc;)) .. moglbys podeslac te wynalazki?
        zwlaszcza word i excel.. ew. jakis spis, co jeszcze masz?
        arajzz@NOSPAM.poczta.gery.pl

a co do nc na 386- mam, ale bez karkusza sie posram;D
    • Gość: psy Re: windows 3.11 (!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.02, 11:53
      zastanow sie, czy nie lepszy bedzie jakis prosty linyx -
      sa minidystrybucje przystosowane do edycji tekstow.
      bedzie na pewno mniej obciazal maszyne no i bedzie legalny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka