Gość: aswalcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:19 czy istnieje taki program ktory moze mi przydzielic stale ip na neostradzie, ktora jest rozdzielona przez router???prosze o pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aswalcik Re: IP...Zmiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:18 thx za link a jak sie nazywa program???? Link Zgłoś
Gość: Antek Re: IP...Zmiana IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 17:31 Tam jest tylko jeden program, ktory mozna sciagnac. Nazywa sie No-IP DUC. Link Zgłoś
Gość: aswalcik Re: IP...Zmiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:53 zauwazylem ale nie dziala tak jak powinien... potrzebuje tego do gry w Pro Evolution soccer 4 a nie wiem jak skonfigurowac router do tego wiec szukam rogramu ktory by mi przydzielil wlasne ip.ktos wie jak to zrobic???? Link Zgłoś
Gość: gnoj Re: IP...Zmiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:13 co cwaniaki kto mnie namierzy hehe Link Zgłoś
Gość: aswalcik Re: IP...Zmiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:16 heheh spoko luz ale ja nie potrzebuje sie kryc tylko chce sobie pograc w pes4 a ze mam router to mi komplikuje rzecz dlatego szukam programu Link Zgłoś