Gość: pismak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:38 Czy jest to jeden z klonów Komputer świata, czy jakieś inne pisemko Link Zgłoś Obserwuj wątek
camilla3 Re: PC Format - co sądzicie 06.03.06, 08:49 Jak juz, to Komputer Swiat moze byc klonem Format PC... Link Zgłoś
Gość: Grisza Re: PC Format - co sądzicie IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 06.03.06, 08:57 Aleś ty do tyłu! PC Format ukazuje się od niepamiętnych czasów i jest o niebo lepszy od "KŚ" Link Zgłoś
Gość: werty Re: PC Format - co sądzicie IP: *.31.radom.pilicka.pl 06.03.06, 10:24 Tak, ale obecnie ma tego samego wydawcę, co Komputer Świat, i bardzo tego ostatniego przypomina, musisz przyznać, że starego PC Formatu już nie ma. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: PC Format - co sądzicie IP: *.acn.waw.pl 06.03.06, 11:17 Niestety tak... Do niedawna czytałem PCF, później jakoś przestałem, a teraz patrzę i widzę b.podobny układ jak w KŚ: ramki,linie,pola tekstowe - brrrr... Link Zgłoś
Gość: Teraz_ja Re: PC Format - co sądzicie IP: *.chello.pl 06.03.06, 10:58 Aleś ty do przodu! Kup sobie PC Format i się wymądrzaj. Tj Link Zgłoś