papix11 11.03.06, 18:57 Witam Kupilem nowy dodatkowy dysk i po sformatowaniu mam wlasnie taki komunikat przy rozruchu stacji. Nie potrafie zlokalizowac przyczyny. Podejrzewam ktores z ustawien w BIOS-ie ale nie wiem dokladnie ktore. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grześ Re: Floppy disk(s) fail(40) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:01 Sprawdź podpięcie napędu dyskietek Link Zgłoś
papix11 Re: Floppy disk(s) fail(40) 11.03.06, 21:13 no i jasne ze podpiecie stacji dyskietek sierota ze mnie instalujac twardziela naruszylem podpiecie dyskietek dzieki Link Zgłoś
Gość: a Re: Floppy disk(s) fail(40) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:05 > Witam > Kupilem nowy dodatkowy dysk i po sformatowaniu mam wlasnie taki komunikat przy > rozruchu stacji. Nie potrafie zlokalizowac przyczyny. Podejrzewam ktores z usta > wien w BIOS-ie ale nie wiem dokladnie ktore. 1, sproboj wylaczyc bootowanie w biosie ze stacji dyskietek Advanced BIOS Features -> First Boot Device -> Floppy 2. podpieta dobrze tasiemka do stacji dyskietek ? tzn odpowiednia stroną ? Link Zgłoś