Gość: JJJJJ IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 20:13 witam prosze o podanie linkow do radia internetowego pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: RADIO 11.03.06, 20:34 camilla uważaj zaraz przyleca tacy co to Cię będa gnoić że zmuszasz ludzi do samodzielności. Poza tym zabierasz mi chleb ;P Do autora: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=radio+internetowe&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=34&poz=0&A_szukaj=temat&x=15&y=11&zywe=2 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=radio+internetowe&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=37&poz=0&A_szukaj=temat&x=17&y=7&zywe=2 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=radio+internetowe&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=78&poz=0&A_szukaj=temat&x=14&y=10&zywe=2 nic tylko wybierać ;) pzdr Link Zgłoś
camilla3 Re: RADIO 11.03.06, 20:42 Neder, wiem ze jestes chodzaca linkownia. Ale czy dobrze czynisz? Wpisanie wyrazu w wyszukiwarke zajmuje mniej czasu niz napisanie postu. Link Zgłoś
neder Re: RADIO 11.03.06, 20:56 Linkownia to ja jestem jak mam dobry humor. Jak mam zły jestem wielbicielką bocznicy ;)Ktoś mi ostatnio tłumaczył, że nie wszyscy wiedzą co to takiego wyszukiwarka i że chyba czas się z tym pogodzić. Jestem na okresie próbnym. Niektórzy nawet nie wiedza jak to to się w ogóle nazywa. Ostatnio zwóciłam komuś uwagę, że google to nie przeglądarka a wyszukiwarka co spowodowało zarzuty o drobiazgowość i czepiactwo ;) pzdr Link Zgłoś
Gość: riq Re: RADIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 20:59 pobierz sobie Audiostreamer v2.1.512 POLECAM . OPIS : Jest to bardzo dobry program do słuchania, nagrywania, wyszukiwania i zgrywania stacji radiowych w sieci. Zawiera olbrzymią bazę rozgłośni. Podczas słuchania możemy zgrywać daną audycję bezpośrednio na dysk do formatu mp3. Program sam zapisuje autora, tytuł i czas nagrania a do tego każdy utwór jest zapisywany osobno, dzięki temu omija nas wątpliwa przyjemność dzielenia długiego setu na kawałki. Zripowane audycje możemy odrazu wypalić na cd lub utworzyć własne playlisty. Program bardzo prosty w obsłudze z intuicyjnym interfejsem. Wrzucam wersje z crackiem, wersja trial jest czasowa, pozwala na nagranie tylko 30sek audycji i w chamski sposób zagnieżdża się w systemie przez co ciężko ją zainstalować ponownie. Program jest sprawdzony i działa w 100% Link Zgłoś
Gość: asa Re: RADIO IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.03.06, 21:51 te wszystkie stacje internetowe nie nadają się do nagrywania muzyki,bo mają poniżej 128kb/s.Jakośc muzyki jest wtedy bardzo niska. Link Zgłoś