Gość: asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:45 HELP!!! Co zrobić żeby móc otworzyć dwa okna? Jak otweiram następne, to ono automatycznie niweluje tamto pierwsze. Pomocy! I proszę więcej nie usuwać tego postu! Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: otwiera się tylko jedno okno danego programu! 24.03.06, 12:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=39101419 pzdr Link Zgłoś
Gość: Antek Re: otwiera się tylko jedno okno danego programu! IP: *.acn.waw.pl 24.03.06, 13:24 Mamy sie domyslic o jaki program chodzi? Link Zgłoś
Gość: asia Re: otwiera się tylko jedno okno danego programu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:16 Komputer na Me, programy wszystkie z Office'a, iexplorer. itp. Po prostu jak otworzę worda w jednym oknie i chcę otworzyć równocześniej drugi dokument, też w wordzie, to niestety poprzedni mi znika, jest niejako zastępowany przez ten nowszy. To miałam na myśli mówiąć "danego", bo mogę otworzyć PO JEDNYM oknie worda, excela, netu. Nikt niew umie mi pomóc? Link Zgłoś
Gość: polak Re: otwiera się tylko jedno okno danego programu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:30 up Link Zgłoś