machara 25.03.06, 22:16 potrzebuję sterowniki do mp3 Creative ZEN SLEEK. ma ktoś może takowe? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kalinowski11 Re: ZEN SLEEK 25.03.06, 22:19 pl.europe.creative.com/support/downloads/welcome.asp?action=next Oni mają :) Link Zgłoś
machara Re: ZEN SLEEK 25.03.06, 22:23 dzięki za info. już byłam na tej stronie i ciągle nie mogę nic wgrać do mp3. pisze że nie ma połączenia z komputerem co jest nieprawdą. i wykrył że brakuje sterowników. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Greg Re: ZEN SLEEK IP: *.acn.waw.pl 25.03.06, 22:54 Inaczej, może brakuje sterowników do USB, a nie playera? Jaki masz system operacyjny? Jeśli nie XP SP1 lub wyżej, to możesz mieć problemy... Link Zgłoś
machara Re: ZEN SLEEK 26.03.06, 17:17 no własnie XP mam i w managerze urzadzeń prosi o płytę ze strownikami. dodam że odtwarzacz został mi przysłany z USA. czy to ma jakieś znaczenie? może mają jakiś inny system? nie wiem. Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: ZEN SLEEK IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 17:33 oki ale amsz XP czy XP z SERVIS PACKIEM?? tz SP1 lub SP2 musisz mieć minimum SP1 Link Zgłoś
Gość: Greg Re: ZEN SLEEK IP: *.acn.waw.pl 26.03.06, 17:34 XP - OK, ale z jakim Service Pack'iem? Jeśli nie masz co najmniej SP1, a najlepiej SP2 to stąd może wynikać problem z USB. Co do sprzętu z USA - nie, nie tędy droga. Znajomi przywieźli sobie stamtąd trochę elektroniki: ipoda, zena nano, cyfrówkę i z niczym nie ma takich problemów (oprócz oczywiście innych wtyczek w zasilaczach, same zasilacze najczęściej obsługują napięcia 110-240V). Link Zgłoś