Gość: prosba IP: *.telpol.net.pl 28.03.06, 17:26 Dlaczego 7-zip nie chce sie zainstalowac akiedy probuje go uruchomic mówi, że nie jest prawidłową aplikacją Win32? Co to znaczy, co mam zrobic zeby funkcjonowało??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: Program pomozcie bo nie rozumiem 28.03.06, 17:27 to znaczy, ze: 1) nie jestes w stanie napisac prawidlowego tematu 2) plik z 7-zip jest uszkodzony. sciagnij raz jeszcze z innego zrodla Link Zgłoś
Gość: prosba Re: Program pomozcie bo nie rozumiem IP: *.telpol.net.pl 28.03.06, 17:43 odinstalowalam, sciagnela inne i nic, wciaz to samo, to sie w ogole chyba nie instaluje, mowi ze pliki ktore chce otworzyc (rar) nie jest aplikacja prawidlowa dla Win32:(:(:( Link Zgłoś
Gość: prosba Re: Program pomozcie bo nie rozumiem IP: *.telpol.net.pl 28.03.06, 18:25 niemam winrara a z tego co wiem win zip jets bezplatnym odpowiednikiem Link Zgłoś
lazygeek Re: Program pomozcie bo nie rozumiem 28.03.06, 18:29 sciagnij z sieci www.winrar.pl/ "Każdy może używać tego programu przez okres testowy o długości 40 dni. Po tym okresie, aby dalej używać WinRAR-a, trzeba go zarejestrować." Link Zgłoś
neder Re: Program pomozcie bo nie rozumiem 28.03.06, 18:30 > > niemam winrara a z tego co wiem win zip jets bezplatnym odpowiednikiem przeciez pisałaś, że korzystasz z 7zip? pzdr Link Zgłoś