Gość: lusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 09:43 No i następny problem, chcę kupić nowy monitor a co ze starym, przecież na śmietnik nie można!? Link Zgłoś Obserwuj wątek
musk75 Re: stary monitor 30.04.06, 10:10 oddac jakiemus potrzebujacemu uczniowi,studentowi na pewno sie jacys znajda zakladajac ze ten monitor jest sprawny Link Zgłoś
Gość: Badyl Re: stary monitor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:48 Gość portalu: lusia napisał(a): > No i następny problem, chcę kupić nowy monitor a co ze starym, przecież na > śmietnik nie można!? NA śmietnik nie można ! Postaw go OBOK śmietnika ! Tak można ! :) I długo tam nie postoi. ;D Link Zgłoś
bbso Re: stary monitor 30.04.06, 12:43 Ty nie możesz na smietnik ale w tym samym czasie na świecie trafi milion takich monitorów na śmieci !!! Ale mas zproblem postaw sobie na lodówce. k..a ale jaja !!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Mykolog Myk Re: stary monitor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:52 bbso napisał: > Ty nie możesz na smietnik ale w tym samym czasie na świecie trafi milion takich monitorów na śmieci !!! Ale mas zproblem Takie to ludzie mają problemy. :) Tacy bardzo pro ekologiczni co to papierka nie rzucą na ulicy, ale jak psa wyprowadzają na spacer to ten ich piesek SRA na środku chodnika ! :( Tacy to ludzie ! :( Link Zgłoś
Gość: ja Re: stary monitor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:22 Kupując w sklepie zapytaj czy potrzebują stare monitory - powinni potrzebować bo muszą określoną ilość elektroniki utylizować. Możesz także: - dać ogłoszenie "oddam monitor" lub "sprzedam tanio monitor" - zapytać księdza w miejscowej parafi czy zna biedną rodzinę która będzie potrzebowała monitora - sprzedać na Allegro lub w komisie - podarować komuś z rodziny - postawić na korytzrzu lub obok śmietnika z nakleją "sprawny" (sam zniknie w ciągu 1 godziny, bywa,że nawet w 5 minut) Link Zgłoś