Gość: idefix IP: *.stw.uni-duesseldorf.de 27.05.06, 11:41 Jakim programem moge podzielic plik 3gp na kilka czesci ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ,..., Re: Podzielić 3gp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 07:26 Programem który obrabia takie pliki . :) Link Zgłoś
Gość: idefix Re: Podzielić 3gp IP: *.stw.uni-duesseldorf.de 28.05.06, 10:48 Ale mądry jestes... Link Zgłoś
Gość: ,..., Re: Podzielić 3gp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 13:20 Gość portalu: idefix napisał(a): > Ale mądry jestes... WIEM !!! Mam na to nawet różne papiery. :) To nietypowy, dość niszowy format i wykorzysuje go raptem dwie całkiem odmienne firmy: Apple i Nokia. Której firmy ty masz urządzenie ? Komóreczka Nokia czy kompik iMac lub iPod ? :) Link Zgłoś
Gość: idefix Re: Podzielić 3gp IP: *.stw.uni-duesseldorf.de 28.05.06, 23:54 Mam plik filmowy 3gp ktory chce podzielic na kilka czesci. nie chce go konwertowac na inny format, dzielic i powonie konwertowac do 3gp tylko zrobic to za jednym razem.. a komoreczka do samusung d500 :) Link Zgłoś