agata0078 29.06.06, 17:57 Ludzie ratunku! Zwariowała mi mysz! Jedno kliknięcie lewym klawiszem powoduje lawinę zdarzeń na moim monitorze. Powiedzcie co robić? Czy to vir? Przecież mam antyvira. Z góry dziękuję za pomoc:-) Agata Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Red Re: Problemy z myszą IP: *.acn.waw.pl 29.06.06, 18:16 Podlacz inna mysz i sprawdz. Link Zgłoś
agata0078 Re: Problemy z myszą 30.06.06, 06:55 Sprawdzałam, jest tak samo, również wielokrotnie instalowałam mysz i nic! Skanuje komputer avastem i on pokazuje, że komputer jest czysty. Już nie wiem, co robić:-( Agata Link Zgłoś
Gość: Wirusolog Re: Problemy z myszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 07:21 AVAST nie jest dobrym programem antywirusowym i być nim nie może skoro jest DARMOWY - to chyba oczywiste. :) Nie wszystkie wirusy wyłapuje i tym samym jego skuteczność jest wątpliwa. :) W dodatku - jak KAŻDY program antywirusowy - powinien działać w tle BEZ PRZERWY, czyli działać non stop i bazy wirurów uaktualniane conajmniej 2 razy na dzień. A skoro piszesz, że skanujesz komputer Avastem to by sugerowało, że NIE JEST włączony cały czas a to podstawowy BŁĄD ! :( Link Zgłoś