dzidaa 06.07.06, 07:33 mam w word tekst z obiektami, tabelami etc i musze zrobić postscripta lustrzanego. Jak zrobić lustrzane odbicie i na jakim poziomie? w .doc? .pdf? .ps? i nie chodzi o wydruk lustrzany ale o wygląd w dokumencie!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
r_ed Re: lustrzane odbicie .doc?????? 06.07.06, 08:18 Jedyna mozliwosc zrobienia lustra to wydruk PS. Link Zgłoś
dzidaa Re: lustrzane odbicie .doc?????? 06.07.06, 08:31 ale ja nie oddaje wydruku do drukarni tylko mam oddac plik jako odbicie lustrzane...... Link Zgłoś
r_ed Re: lustrzane odbicie .doc?????? 06.07.06, 12:36 Ale plik w jakim formacie - doc? Nie da rady. Chyba, ze chodzi o plik PS. Wtedy instalujesz driver do drukarki/naswietlarki PS i wypuszczasz wydruk do pliku z zaznaczeniem odbicia lustrzanego. Link Zgłoś
dzidaa Re: lustrzane odbicie .doc?????? 06.07.06, 12:57 tak właśnie robiłam ale jak robie podgląd .ps w postaci .pdf to on nie wygląda jak w lustrzanym odbiciu, mimo ze zaznaczałam drukowanie z lustrzanym odbiciem, więć nie wiem czy to tak ma byc czy to błąd. Link Zgłoś
fugazzi Re: lustrzane odbicie .doc?????? 06.07.06, 14:02 W dalszym ciągu oferuję pomoc. Wyślij na skrzynkę tego doc'a. Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: dzidaa Re: lustrzane odbicie .doc?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:24 a dlaczego nie chcesz mi na forum pomóc?, wiesz ten .doc to firmowy a nie prywatny i ktos mógłby mnie posądzic .... Link Zgłoś
fugazzi Re: lustrzane odbicie .doc?????? 06.07.06, 14:31 Po prostu dysponuję programami którymi Ty nie dysponujesz. Ale nie nalegam. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: dzidaa Re: lustrzane odbicie .doc?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:49 fugazzi serdeczne dzięki , ale co mi po programie, którego nie mam. W robocie ja musze wiedziec JAK to się robi i CZYM, gotowiec mnie satysfakcjonuje, a może zdradzisz jaki to program potrafi! Link Zgłoś
Gość: dzidaa Re: lustrzane odbicie .doc?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:50 gotowiec oczywiscie mnie nie satysfakcjonuje, pomyłka.... Link Zgłoś
fugazzi Re: lustrzane odbicie .doc?????? 06.07.06, 15:51 Żeby daleko nie szukać, to Adobe Acrobat to potrafi. Są inne, ale nie chce mi się ich opisywać. Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: dzidaa Re: lustrzane odbicie .doc?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:58 popróbuje, dzięki Pozdrawiam Link Zgłoś