Dodaj do ulubionych

kaza - filmy

IP: *.icpnet.pl 04.02.03, 17:28
Czy jest program pozwalający obejzeć jeszcze nie w całości ściągnięty film.

pozdrawiam
Jakub
Obserwuj wątek
    • scareface KaZaA ma funkcje preview/play! n/t 04.02.03, 18:54
      • Gość: wiedom KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 04.02.03, 19:18
        Zainstaluj sobie najnowszą kazę. Tam jest swietnie działający avipreview umożliwiający podlądnięcie ściąganego filmu. Tu możesz ściągnąć tą kazę infojama.pl/article.php?sid=1429
        • Gość: adamos Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.icpnet.pl 05.02.03, 01:58
          Gość portalu: wiedom napisał(a):

> Zainstaluj sobie najnowszą kazę. Tam jest swietnie działający avipreview
          umożli
          > wiający podlądnięcie ściąganego filmu. Tu możesz ściągnąć tą kazę <a
          href="http
          > ://infojama.pl/article.php?sid=1429"target="_blank">infojama.pl/article.php?
          sid
          > =1429</a>

Cos ta Kazaa Lite,z tej stronki,która podałes, ma wirusa.Mks-vir znalazł.
          Sam tego doświadczyłem.Cholera wie o co chodzi.Takze ostrożnie z tym sciaganiem.

Pozdrawiam,
          Adamos
          • Gość: wiedom Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 05.02.03, 11:05
            No nie wiem to chyba fałszywy alarm. Ja mam Nortona AV 2003 aktualizowane bazy wirusów co 2 dni i żadnych alarmów nie było.
            • Gość: adamos Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.icpnet.pl 05.02.03, 15:19

> No nie wiem to chyba fałszywy alarm. Ja mam Nortona AV 2003 aktualizowane
              bazy
              > wirusów co 2 dni i żadnych alarmów nie było.

Norton Antyvirus 2003 i baza wirusów aktualizowana co dwa dni?Ciekawa sprawa!
              Poza tym Norton nie wszystko znajduje.Ja mam na dysku Mks-vir i NAV 2003
              Professional.Mks znalazł a NAV nie znalzł wirusów w tym pliku.
              Zreszta na tej stronie,ktora podałes jest forum i inni uzytkownicy piszą,ze
              Mks tez im znalazł a NAV nie.

Pozdrawiam
              Adamos
              • Gość: wiedom Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 05.02.03, 18:53
                Przeskanuję jeszcze kompa innymi programami i zobaczę. A co do aktualizacji co 2 dni, trzeba tylko chęci.
                • Gość: adamos Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.icpnet.pl 05.02.03, 20:54

> Przeskanuję jeszcze kompa innymi programami i zobaczę. A co do aktualizacji
                  co
                  > 2 dni, trzeba tylko chęci.

To może się podzielisz z innymi? :-)
                  • Gość: adamos Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.icpnet.pl 05.02.03, 21:04
                    Mam jeszcze małe pytanko.
                    Czy pzry zainstalowanej Kazaa Media Desktop,Kazaa Lite poleci czy
                    musze wpierw tą pierwszą odinstalowac?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: wiedom Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 05.02.03, 22:19
                      No właśnie emule u mnie jest Bumero Uno. Korzystam z niego od dwóch miesięcy i ściągnąłem jakieś 50GB plików.
                    • Gość: wiedom Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 05.02.03, 22:20
                      No właśnie emule u mnie jest Bumero Uno. Korzystam z niego od dwóch miesięcy i ściągnąłem jakieś 50GB plików.
                    • Gość: wiedom Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 05.02.03, 22:21
                      Kaza poleci również przy innej kazie . Wustarczy zainstalować ją w innym katalogu.
                    • Gość: wiedom Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 05.02.03, 22:23
                      Kaza poleci również przy innej kazie . Wustarczy zainstalować ją w innym katalogu.
                      • Gość: wiedom Re: KaZaA Lite K++ 2.0.3 RC 2 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.02.03, 08:40
                        Sorki ale posty o emule są do innego topicu.
    • Gość: Mary Re: kaza - filmy IP: *.acn.waw.pl 05.02.03, 19:49
      Najnowszą Kazaa można znaleźć również na oficjalnej stronie Kazaa Lite doa2.host.sk/

Ta stronka jest sprawdzona i znam wiele osób korzystających z tamtejszej wersji Kazaa. A najnowsza wersja jest nie do pobicia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka