Dodaj do ulubionych

problem z dźwiękiem w UT 2003

IP: 195.205.24.* 14.02.03, 16:13
czy ktoś spotkał sięz takim problemem trzeszczy w głośnikach tylko przy grze
UT2003, w trakcie większych trzasków również obraz nie jest do końca płynny.
Przełączyłem audio na Safe Mode - trzaski zniknęły, ale coś jest nie tak.
Obserwuj wątek
    • Gość: yox Re: problem z dźwiękiem w UT 2003 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.03, 16:28
      Ja mam troche inne pytanie dotyczące tej gry jak sprawdzić w niej ilość klatek
      FPS???
    • Gość: tom Re: problem z dźwiękiem w UT 2003 IP: *.interpab.com.pl 14.02.03, 20:48
      Creative EAX - kupa błędów, pachnie brzydko
      Vegita
      Jak się okazuje, firma Creative po około pięciu latach od wprowadzenia systemu
      pogłosów dźwiękowych EAX, nadal nie jest w stanie zapewnić klientom wreszcie,
      poprawnie działających sterowników. Testy w najnowszych grach wykazują, że
      będzie coraz gorzej, im bardziej zaawansowane będą gry. Najpoważniejsze
      ostatnio problemy pojawiły się w przypadku gry Unreal II, w której sterowniki
      kart Sound Blaster Audigy i Audigy 2, po włączeniu systemu EAX sprawiają, że
      gra jest praktycznie nie do użycia, bo trudno grać podczas, gdy gra zawiesza
      się bez ostrzeżenia. Problem dotyczy także najnowszych sterowników Creative,
      które jakimś cudem otrzymały certyfikat WHQL. Legend - twórcy gry Unreal 2
      stanowczo zalecają wyłączenie EAX w grze i czekanie na lepsze sterowniki. Oby
      Unreal 4 nie zdążył przed nimi... Podobne błędy zgłaszają już beta testerzy gry
      Doom 3, ale zapewne niewiele to zmieni... W zeszłym roku, zdesperowani
      posiadacze kart Creative tworzyli już nawet internetowe petycje w sprawie
      sterowników. Podpisywały się pod nimi tysiące użytkowników. Szkoda, że bez
      efektów.

TO ZNALAZLEM NA WWW.TWOJEPC.PL
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka