Gość: cori IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 22.05.07, 22:22 a podoba wam sie 1.Sarina 2.Virginia 3.Tamaris 4.Dalila? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cori Re: Podoba wam sie? IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 22.05.07, 22:30 niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orvokki Re: Podoba wam sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:45 Tamaris mi się podoba, reszta nie. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Podoba wam sie? 22.05.07, 22:54 Niestety, żadne. Brzmią na mój gust nadmiernie cudzoziemsko. Jakiś taki Orient dla niezamożnych... Sarina kojarzy mi się z gazem bojowym, Virginia ze stanem USA, Tamaris z marką butów a Dalila z ostrzyżonym Samsonem. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandria1982 Re: Podoba wam sie? 22.05.07, 23:12 W miare podoba mi się tylko Dalila, ale moze po prostu Dalia? Odpowiedz Link Zgłoś
manarai Re: Podoba wam sie? 23.05.07, 01:10 Sarina - to zdrobnienie od Sary. (Sara - bez zachwytów) Virginia, albo w Polsce Wirginia - nawet chyba byłabym za. Można by zdrabniać "Gina". Sama bym nie nadała, bo mierzi mnie brzmienie sylaby GI, ale - ciekawe. Tamaris - to mi wygląda na hybrydę dwóch imion biblijnych. Zdecyduj się, albo Damaris, albo Tamar. Ewentualnie - jest taki krzew, tamaryszek, ale po łacinie nazywa się Tamarix. Dalila - silne negatywne skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Podoba wam sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:55 Dalia jest przepiękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Podoba wam sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:56 Ah, przepraszam, niedoczytałam. Nie Dalię lecz Dalilę masz na myśli. Też ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: Podoba wam sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:20 Chyba troche za bardzo wydumane. Sarina to jak Sara ale juz lepsza Sara Tamaris- Damaris lepsze Damaris , Virgina - takie sobie znam dziewczyne o tym imieniu (21l) i nie zachwycam sie fajne tylko z tym ze byla zawsze jedyna Virginia. A Dalila nawet ladne ale lepsze Dalia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Podoba wam sie? 24.05.07, 00:02 Jeśli juz, to Dalila, ostatecznie Wirginia (przez "w"). Sarina kojarzy mi się tylko z trującym sarinem. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Podoba wam sie? 24.05.07, 22:53 Dalia zamiast Dalili Inne mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Podoba wam sie? 24.05.07, 22:55 Sarina- całkiem ładne... Virginia- bardzo mi się podoba. Tamaris i Dalila budzą u mnie skojarzenia z jakąś telenowelą. Odpowiedz Link Zgłoś