Dodaj do ulubionych

najlepszy program do nagrywania

IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.08.06, 19:31
który? i skąd go mogę ściągnąć?
kogo zapytam, mówi co innego. to clone, region,alkohol, nero- ale nie wiem który. proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szpaq Re: najlepszy program do nagrywania IP: 212.160.196.* 09.08.06, 19:36
      Skoro kazdy mowi cos innego to musisz przetestowac i wybrac ten ktory Ci odpowiada
      • Gość: z Re: najlepszy program do nagrywania IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.08.06, 19:44
        a jakiego wy używacie?
        • Gość: Szpaq Re: najlepszy program do nagrywania IP: 212.160.196.* 09.08.06, 19:46
          Ja nero i Alcohol
          • Gość: patrykkam Re: najlepszy program do nagrywania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:36
            Ja Nero, Alcohol i Roxio;) Zawsze jakis spelnia moje warunki..;)
            • Gość: z Re: najlepszy program do nagrywania IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.08.06, 11:27
              o matko, a możecie mi pokrótce napisać jakie warunki? tylko nie piszczcie o wyszukiwarce, bo nic z tych wyrażeń nie rozumię. tak na chłopski rozum. i proszę o stronkę, z której mogę ściągnąć nero. może nero 7?
    • Gość: Piotr Re: najlepszy program do nagrywania IP: 62.233.144.* 10.08.06, 11:29
      do nagrywania czego, że tak zapytam? Bo jesli danych to wystarczy to, co
      oferuje Windows XP w standardzie.
      • Gość: z Re: najlepszy program do nagrywania IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.08.06, 11:53
        filmów, bajek dla dziecka, piosenek, przegrywania tych tych rzeczy.
        • Gość: nom Re: najlepszy program do nagrywania IP: *.internet.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:02
          do nagrywania - Nero
          do przegrywania/kopiowania zwłąszcza zabezpieczonych (a fe! to brzydko :))) -
          Clone lub Alcohol 120 ale oba są płatne

kupując nagrywarkę przewaznie dostajesz Nero, który ma też opcję kopiowania,
          ale nie dasz nim rady skopiować zabezpieczonej płytki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka