Gość: dorota IP: *.chello.pl 18.08.06, 02:13 Nie moge sciagnac programu Google Earth poniewaz color quality u mnie jest tylko (24 bit) :-( Nie znacie moze podobnego programu, ktory nie wymaga 32 bitow??? bardzo mi zalezy! pozdrawiam! Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: Google Earth - prosze o pomoc 18.08.06, 05:22 cos masz nie tak z systemem operacyjnym. te cale "32 bity" to nic innego jak 24bity + 8bitow kanalu alpha (przezroczystosc). zreszta 24 bity to maksimum ktore lcd potrafia wyswietlic (ba, wiekszosc nawet tyle nie potrafi;) Link Zgłoś
Gość: stb Re: Google Earth - prosze o pomoc IP: 213.17.183.* 18.08.06, 10:12 masz cos skopane z ustawieniami karty grafiki Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Google Earth - prosze o pomoc IP: *.chello.pl 18.08.06, 12:05 Mam dosyc stary komputer!!! Bardzo stary, pewnie i slaba karte graficzna. System mam Windows XP i podobno moj komputer sie meczy na nim, bo jest za stary:)...Nie jestem ekspertem...Jeszcze raz prose o podanie strony, chodzi mi o jakies programy typu Google Earth, moze powstale wczesniej, z ktorych i ja bede mogla korzystac. Na konfiguracji komputera sie nie znam i nie chce czegos spieprzyc;) Link Zgłoś
Gość: achtsam Re: Google Earth - prosze o pomoc IP: *.mtm-info.pl 18.08.06, 17:22 Wypróbuj NASA World Wind. To chyba jedyny program, wyłączając Google Earth, który ma możliwość oglądania świata. Niestety wymagania też ma spore i możliwe, że nie będzie działał. Wtedy pozostanie jedynie korzystanie ze stron. Link Zgłoś