Dodaj do ulubionych

Google Earth - prosze o pomoc

IP: *.chello.pl 18.08.06, 02:13
Nie moge sciagnac programu Google Earth poniewaz color quality u mnie jest
tylko (24 bit) :-(
Nie znacie moze podobnego programu, ktory nie wymaga 32 bitow???

bardzo mi zalezy!

pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: Google Earth - prosze o pomoc 18.08.06, 05:22
      cos masz nie tak z systemem operacyjnym. te cale "32 bity" to nic innego jak
      24bity + 8bitow kanalu alpha (przezroczystosc). zreszta 24 bity to maksimum
      ktore lcd potrafia wyswietlic (ba, wiekszosc nawet tyle nie potrafi;)
    • Gość: stb Re: Google Earth - prosze o pomoc IP: 213.17.183.* 18.08.06, 10:12
      masz cos skopane z ustawieniami karty grafiki
      • Gość: dorota Re: Google Earth - prosze o pomoc IP: *.chello.pl 18.08.06, 12:05
        Mam dosyc stary komputer!!! Bardzo stary, pewnie i slaba karte graficzna.
        System mam Windows XP i podobno moj komputer sie meczy na nim, bo jest za
        stary:)...Nie jestem ekspertem...Jeszcze raz prose o podanie strony, chodzi mi
        o jakies programy typu Google Earth, moze powstale wczesniej, z ktorych i ja
        bede mogla korzystac. Na konfiguracji komputera sie nie znam i nie chce czegos
        spieprzyc;)
        • Gość: achtsam Re: Google Earth - prosze o pomoc IP: *.mtm-info.pl 18.08.06, 17:22
          Wypróbuj NASA World Wind.
          To chyba jedyny program, wyłączając Google Earth, który ma możliwość oglądania
          świata.
          Niestety wymagania też ma spore i możliwe, że nie będzie działał. Wtedy
          pozostanie jedynie korzystanie ze stron.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka