Dodaj do ulubionych

Nieprzyzwite tapety

IP: *.plock.mm.pl 10.09.06, 19:58
Witam
Mam w domu wspólny komputer, uzywam go ja, czasem moja mama układa pasjansa (2godziny co drugi dzień) czasem ojciec zagra w szachy (raz w tygodniu)
Tak się zastanawiam, korci mnie, żeby ustawić tapetę z jakąś ładną dziewczyną
jak myslicie, wypada czy nie wypada? Może zacząć od czegoś mniej pretensjonalnego, a dopiero z czasem wybrać coś ostrzejszego?
Zakładać osobne konto czy nie?
Zaznaczam, że 18lat skończyłem
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Nieprzyzwite tapety IP: *.static.korbank.pl 10.09.06, 20:04
      Po to w systemach operacyjnych od dawna sa konta uzytkownikow by kazdy mial
      takie ustawienia jakie mu pasuja.
      • Gość: ycbo Re: Nieprzyzwite tapety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:19
        I to jest problem z XP (wiele kont) - załozenie jeden komputer na jedną klatkę
        schodową.
        Nazwa PC = komputer osobisty = wara od mojego laptopa.
        • Gość: wilk Re: Nieprzyzwite tapety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:21
          A tak ładnie miało być , wszyscy mieli mieć komputery a tu nam serwują jeden
          komp na całą rodzinę.Komuna?
        • Gość: młodzik Re: Nieprzyzwite tapety IP: *.plock.mm.pl 10.09.06, 20:26
          Gość portalu: ycbo napisał(a):

> I to jest problem z XP

to jest problem małych mieszkań
          • Gość: ycbo Re: Nieprzyzwite tapety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:29
            Kup sobie laptopa.
            • Gość: młodzik Re: Nieprzyzwite tapety IP: *.plock.mm.pl 10.09.06, 20:34
              Gość portalu: ycbo napisał(a):

> Kup sobie laptopa.

kupie sobie dom, ale muszę odłożyć trochę
              • Gość: ycbo Re: Nieprzyzwite tapety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:02
                Brawo - wtedy rozwiążesz problem prywatności w dorosłym wieku.
        • Gość: ja Re: Nieprzyzwite tapety IP: *.static.korbank.pl 10.09.06, 21:01
          > I to jest problem z XP (wiele kont)
          Co ma XP do tego? W kazdym nowoczesnym systemie mozna miec kilku uzytkownikow.
    • Gość: młodzik służista Nieprzyzwite tapety w służbowym? IP: *.plock.mm.pl 11.09.06, 12:41
      a w służbowym? w biurze?
    • tiges_wiz Re: Nieprzyzwite tapety 11.09.06, 13:12
      jak XP, to zaloz kilka uzytkownikow, u siebie ustaw haslo o tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka