Gość: OPEL IP: *.chello.pl 05.10.06, 21:23 prosze o info co moze byc przyczyna : ikona osiolka ma przepaske, pliki nie chca sie sciagac, dzieki za odpowiedzi Link Zgłoś Obserwuj wątek
camilla3 Re: problem z emule 05.10.06, 21:25 Opaska na pczach mulka oznacze ze masz Low ID. Przyczyna moga byc zablokowane porty przez firewall albo lokalnego admina, jak net masz w osiedlowej sieci. Link Zgłoś
Gość: opel Re: problem z emule IP: *.chello.pl 05.10.06, 21:30 net mam z kablowkl, czy oznacza to ze admin mogl zablokowac mi sciaganie plikow ?, i co z tym zrobic ? Link Zgłoś
camilla3 Re: problem z emule 05.10.06, 21:31 Google nie bodzie! www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=20&topic_id=685&rm=show_topic Link Zgłoś
Gość: OPEL Re: problem z emule IP: *.chello.pl 05.10.06, 21:46 no tak, problem w tym ze jestem laikem totalnym, czytam i ne za bardzo rozumiem, prosze o dwie odpowiedzi:czy admin mogl zablokowac mi sciaganie plikow ?, czy wystarczy zmienic ustawiena aby wrocila mozliwosc sciagania Link Zgłoś
camilla3 Re: problem z emule 05.10.06, 21:50 Admini czesto blokuja porty p2p, bo uzytkownicy sciagaja grube pliki i obciazaja siec. Link Zgłoś