Gość: tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:26 ten film i inne video.google.de/videoplay?docid=-8104922299477878402 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: . Re: czemu w Googlach nie włącza się fim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:46 Załącza się firefox 2 włączone blokownie wyskakujących okienek javascript Link Zgłoś
Gość: . Re: czemu w Googlach nie włącza się fim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:51 img184.imageshack.us/img184/8917/zaduszkifm9.jpg Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: czemu w Googlach nie włącza się fim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:32 nie rozumiem oco idzie w tym linku Link Zgłoś
Gość: . Re: czemu w Googlach nie włącza się fim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:50 Ja też wogóle nie wiem o co chodzi. :- | Jeśli che kto miec opisy po polsku wystarczy zamienic .de na .pl w adresie,(po angielsku na .com,gdzie niegdzie,niekiedy) To jest raczej wygłup,pierwsza sprawa to podanie komunikatów i programów z których się korzysta,systemu operacyjnego problemów i zaawansowania poczynając od najważniejszych. Link Zgłoś
Gość: . Re: czemu w Googlach nie włącza się fim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:50 img74.imageshack.us/img74/7338/zaduszkiplcm1.jpg przykład Link Zgłoś
Gość: t. Re: czemu w Googlach nie włącza się fim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:25 po lewej stronie jest u mnie pusto, nie ma obrazu i dźwięku Link Zgłoś
Gość: . Re: czemu w Googlach nie włącza się fim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:48 Nie gwararantuję,ale warto umożliwic oglądanie poprzez włączenie javascript i activex,jeżeli było wyłączone,zainstalowanie flash player w nowej wersji.To wystarczy plus połaczenie z intenetem.Ja mam zainstalowany jeszcze FLVplayer i inne do oglądania,bo to film flash .flv(na ekranie).Muszą byc pewnie jakieś kodeki,ale np. xine odtwarza mi .flv od nowości Link Zgłoś
Gość: p Re: czemu w Googlach nie włącza się fim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:43 Gość portalu: t. napisał(a): > po lewej stronie jest u mnie pusto, nie ma obrazu i dźwięku Na ekranie wyświetla Adobe Flash Player 9 (bezpłatny,można go ściągnąć). VideoDownloader ma w firefoxie opcje ściągnij film jako .flv(flash) .avi(chyba najlepszy i .mp4 .Po prawej samo google daje możliwość ściągnięcia zmodyfikowanego tylko dla google pliku .avi chyba .gvi Odtwarza go zawsze google player bezpłatny. Link Zgłoś