Dodaj do ulubionych

Norton System Works niszczy dyski?!

IP: 194.181.152.* 31.03.03, 13:36
Spotkałem się z opinią, że pakiet Symanteca może spowodować uszkodzenie dysku
twardego. Jezeli ktoś ma jakieś doświadczenia (zwłaszcza z najnowszą wersją
2003) to proszę o podzielenie się nimi (nie wiem czy warto inwestować
kilkaset złotych w ten produkt).
Obserwuj wątek
    • Gość: wch Ciekawe, nigdy o czymś takim nie słyszałem... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 13:47
      • Gość: lupus Re: Ciekawe, nigdy o czymś takim nie słyszałem... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.03.03, 14:14
        Co to znaczy zniszczyc ? .Fizycznie i samoistnie zaden program nie jest w
        stanie tego zrobic .
    • pyton1 Re: Norton System Works niszczy dyski?! 31.03.03, 15:17
      No to masz niby problem. Bo ŻADEN program niema możliwości uszkodzenia dysku
      fizycznie. A co do SW 2003 to nie radzę. Ja go mam na kompie (pirat :D) i niema
      nic nowego w porównaniu do 2002.
      • Gość: UTHOR Re: Norton System Works niszczy dyski?! IP: 194.181.152.* 01.04.03, 08:35
        pyton1 napisał:

> No to masz niby problem. Bo ŻADEN program niema możliwości uszkodzenia dysku
        > fizycznie.

A jeżeli nie FIZYCZNIE to jak? Czy formatowanie dysku rozwiąże problem z takim
        NIE-FIZYCZNYM uszkodzeniem. A co z wirusami mogącymi uszkodzić NIEODWRACALNIE
        dysk? Prawda czy żart?

• Gość: Dareek Re: Norton System Works niszczy dyski?! IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.03, 15:44
      Gość portalu: Gość portalu napisał(a):

> Spotkałem się z opinią, że pakiet Symanteca może spowodować uszkodzenie dysku
      > twardego. Jezeli ktoś ma jakieś doświadczenia (zwłaszcza z najnowszą wersją
      > 2003) to proszę o podzielenie się nimi (nie wiem czy warto inwestować
      > kilkaset złotych w ten produkt).
      Mam nortona 2003,i nie niszczy dysku,ponieważ sam nie jest w stanie a ma dwie
      dodatkowe funcje od poprzednika.
      Jest to niezły pakiet+Internet Security tej samej firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka