Dodaj do ulubionych

przebojowość

19.10.10, 14:16

Na dzisiejszy dzien wylosowalam 3 karty
głupiec
diabeł królowa buław

Zauwazylam ze ten dzien rozni sie od innych faktem, ze jestem bardzo energiczna i pewna siebie w pracy. Chyba za ten fakt odpowiada krolowa buław. Nie mam z nią duzych doswidczen ale tak odczuwam dzisiaj jej energie. Jest inaczej niz zwykle. Tymczasem nie mam zielonego pojęcia chcialy mi przekazac pozostale karty...
Obserwuj wątek
    • ivana Re: przebojowość 19.10.10, 20:48
      Smiesznie mi sie pokazal ten diabel dzisiaj...Otoz dziewczyny w pracy poprosily mnie abym dala im przepis na ciasto marchewkowe. Oczywiscie wydrukowalam pieknie przepis ozdabiajac humorem i dedykacja i dumna z siebie wreczylam kolezankom...Po 10 minutach wparowuje do mnie jedna i mowi ze ok, ze fajny przepis ale chyba zapomnialam o mącewink I rzeczywiscie nie dopisalam 2 szklanek mąkiwink
      głupiec- moze to nowy etap z moimi nowymi kartami? jak myslicie? pasuje?
      królowa buław- po poludniu ogladalam wywiad z Ania Wyszkoni (rudowłosąwink ) Opowiadała o swojej pewnosci siebie, energii, pozytywnym mysleniu, (dokładnie tak jak czuje krolowa buław ze starej talii, nawet kolor wlosow sie zgadza). Ostatnio troszke czytam na temat pozytywnych mysli, emanuję pewnoscia siebie i to, ze akurat dzisiaj na dodatek nalozyl sie ten wywiad na to w jaki sposob mysle, nie bylo moim zdaniem przypadkowe..Czy wierzycie w takie znaki od losu? Czy rowniez uwazacie ze to drogowskaz, ze idziemy we wlasciwym kierunku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka