Gość: Krzysiek IP: *.koba.pl 11.11.06, 21:47 Od jakiegoś czasu pojawia mi się co chwila okno z napisem Usługa Posłaniec i dalej Security Alert i nazwa jakiejś strony internetowej. Co to jest i jak mogę to zlikwidować ? Będę wdzięczny za pomoc :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
gluby Re: Pojawiające się okno - Usługa Posłaniec 11.11.06, 21:48 zagladnij do FAq tam jest Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Pojawiające się okno - Usługa Posłaniec IP: 83.238.70.* 11.11.06, 22:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=51073139&a=51197579 Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Pojawiające się okno - Usługa Posłaniec IP: *.koba.pl 11.11.06, 22:51 Dzięki za radę - pomogło :) Link Zgłoś
11ss do grzecha 11.11.06, 23:09 do grzecha: mam podobny problem, ale nie mogę znaleźć w usługach "posłańca" mam Windows 2000 tu jest lista usług wyeksportowana z Narzędzi Administracyjnych, proszę o pomoc: Agent zasad IPSEC Aktualizacje automatyczne AMD PowerNow! (tm) Technology Service Ati HotKey Poller ATI Smart Bufor wydruku cFosSpeed System Service ClipBook DDE sieci Distributed Transaction Coordinator DSDM DDE sieci Dziennik zdarze˝ Dzienniki wydajnoťci i alerty Harmonogram zada˝ Instalator Windows InstallDriver Table Manager Instrumentacja zarz╣dzania Windows Karta inteligentna Klient DHCP Klient DNS Klient ťledzenia │╣czy rozproszonych Konfiguracja sieci bezprzewodowej Logowanie do sieci Lokalizator us│ugi zdalnego wywo│ania procedury (RPC) Magazyn chroniony Magazyn wymienny Mened┐er automatycznego po│╣czenia dostŕpu zdalnego Mened┐er dyskˇw logicznych Mened┐er kont zabezpiecze˝ Mened┐er narzŕdzi Mened┐er po│╣cze˝ us│ugi Dostŕp zdalny Messenger NetMeeting Remote Desktop Sharing NOD32 Kernel Service Outpost Firewall Service Plug and Play Po│╣czenia sieciowe Pomocnik karty inteligentnej Przegl╣darka komputera QoS RSVP Routing i dostŕp zdalny Rozszerzenia sterownika Instrumentacji zarz╣dzania Serwer Stacja robocza Still Image Service System zdarze˝ COM+ Telefonia Telnet Udostŕpnianie po│╣czenia internetowego Urz╣dzenie alarmowe Us│uga administracyjna Mened┐era dyskˇw logicznych Us│uga Czas systemu Windows Us│uga faksu Us│uga indeksowania Us│uga inteligentnego transferu w tle Us│uga klienta dla systemu NetWare Us│uga NT LM Security Support Provider Us│uga numeru seryjnego multimediˇw przenoťnych Us│uga pomocy TCP/IP NetBIOS Us│uga rejestru zdalnego Us│uga RunAs Zarz╣dzanie aplikacjami Zasilacz awaryjny (UPS) Zawiadomienie o zdarzeniu systemowym Zdalne wywo│ywanie procedur (RPC) z góry dzięki Link Zgłoś
Gość: Andy Re: do grzecha IP: *.acn.waw.pl 11.11.06, 23:12 Juz mialem Ci powiedziec co to za usluga ale niestety nie jestem Grzech ... Link Zgłoś