Dodaj do ulubionych

notebook Asus czy Acer?

IP: *.man.czest.pl 14.11.06, 15:39
ktory model lepszy:
Acer TravelMate 8215WLMi T7200/1GB/120 + Windows XP Professional
www.afgcomputers.pl/acer-travelmate-8215wlmi-t72001gb120-windows-professional-p-5897.html
czy
Asus V1J-AK015P T7200/1GB/120 + Windows XP Professional
www.afgcomputers.pl/asus-v1jak015p-t72001gb120-windows-professional-p-5892.html

????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Reader Re: notebook Asus czy Acer? IP: *.ericsson.net 14.11.06, 15:56
      Naprawde myslisz, ze trafisz na kogos kto ma dwa TAKIE komputery i moze udzielic
      Ci w miare OBIEKTYWNEJ odpowiedzi, ktore "lepszy"? ;-)

Acer ma lepsza baterie ale i tak noszenie takiego klamota to watpilwa przyjemnosc
      :-)

Ja stawialbym na aspekty wizualne, ktory ladniejszy...
      • Gość: Ania Re: notebook Asus czy Acer? IP: *.man.czest.pl 14.11.06, 16:09
        nie, licze na to ze ktos moze mial doczyneinia z podobnymi modelami tych
        producentow. wybralabym wizualnie Acera, ale slyszlaam ze sie psuja...
        wiec zadalam pytanie i tyle....
        ciekawe czemu na forach (nie tylko tu), wypowiadaja sie osoby, ktore nie bardzo
        maja co do powiedzenia????
        czy ja sie pytam o to czy dla mnie bedzie przyjemnoscia noszenie tego?
        • Gość: Reader Re: notebook Asus czy Acer? IP: *.ericsson.net 14.11.06, 16:13
          A czy podalas w jakich kryteriach rozpatrywac?
          Dla mnie istotnym warunkiem przy zakupie mojego notebooka byla waga.

Ciekawe czemu na forach pytaja sie osoby, ktore nie potrafia precyzowac
          pytan (nie tylko tu)?

• Gość: madziunia mam Acera 3692 IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 17:51
            i jestem bardzo zadowolona mialam jeszcze do wyboru Toshibe.Polecam Acera
            bardzo popularna marka.Kazda rzecz ma swoich swolennikow i przeciwnikow.
    • daniellinux Re: notebook Asus czy Acer? 14.11.06, 19:15
      Asus bardziej markowy i daje 2 lata międzynarodowej gwarancji
      • Gość: emplo Re: notebook Asus czy Acer? IP: *.gemini.net.pl 14.11.06, 20:16
        A Acer tylko roczna i to w dodatku niedokladnie miedzynarodowa. Mianowicie
        International Travel Warranty, czyli gwarancja podroznego. Jesli kupisz laptopa
        w Polsce to nie robi to specjalnej roznicy, ale jesli kupisz go za granica (w
        USA na przyklad, gdzie jest troche taniej) to masz pozamiatane. Jak ci cos
        padnie to bedziesz musiala za granice wyjechac (chociazby na Slowacje), zeby go
        zareklamowac... Albo jakiegos cudzoziemca prosic, zeby to zrobil za ciebie w Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka