Gość: blondynka z kawą IP: *.elpos.net 03.12.06, 11:13 Jak przerobic dokument Microsoft Office na jpg? Dziekuje za podpowiedzi :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
silic Re: Przeróbka formatu-jak? 03.12.06, 11:21 Ale po co na jpg ? a nie wystarczy przerobić na html ? bo na jpg to się chyba nie uda, z naciskiem na chyba Link Zgłoś
silic Re: Przeróbka formatu-jak? 03.12.06, 11:22 oczywiście można zawsze zrobić PrintScreen, ale to mała rozdzielczość :/ ale za mało danych jednak podane Link Zgłoś
Gość: blondynka z kawą Re: Przeróbka formatu-jak? IP: *.elpos.net 03.12.06, 12:45 Potrzebuje wrzucic na pewne forum zagraniczne obrazki moich dokonan a tam akceptują tylko format jpg a ja mam tylko w MWo Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Przeróbka formatu-jak? IP: 84.38.160.* 03.12.06, 13:13 Ja używam Open Office i można w nim zapisać do formatu pdf. Następnie dokument pdf otworzyć w Acrobat Reader i zaznaczyć dany element strony lub stronę i wkleić np: do Pointa, a tam zapisać jako jpg. W Acrobat Reader należy powiększyć jak najwięcej aby później było widać szczegóły na jpg. Więc potrzeba tylko programu do zapisu dokumentu Doc na Pdf i po kłopocie np: PDF Creator lub inny. Link Zgłoś