boussin 14.12.06, 23:07 Czy jest ktoś w stanie polecić dobry tablet, dzięki któremu swobodnie można tworzyć grafikę komputerową, o cenie pozostajacej w granicach zdrowego rozsądku? Z góry dzięki! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Rysownik Kreska Re: Tablety !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 08:07 boussin napisał: > Czy jest ktoś w stanie polecić dobry tablet, dzięki któremu swobodnie można two > rzyć grafikę komputerową, o cenie pozostajacej w granicach zdrowego rozsądku? TABLET ma...prawidłowo DZIAŁAĆ a nie być zabawką dla dzieci - jak chce się naprawdę coś sensownego odręcznie narysować na komputerze. I takimi tabletami są WACOM ! Natomiast nie są nimi "tablety" Pentagram ! Pentagram to gó*no dobre tylko do zabawy dla dzieci w wieku lat 3-5 a ty chyba masz więcej lat niż 5 więc Pentagram z pewnością nie przyniesie ci żadnej przyjemności z rysowania na komputerze. Najtańszy WACOM Volito 2 jest o niebo (o tuzin nieb !) lepszy niż wielki rozmiarem Pentagram ! Link Zgłoś
Gość: peeq Re: Tablety !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:53 W 100% zgadzam się z poprzednikiem! Ja niestety nie poczytałem wcześniej i na nieszczęście kupiłem pentachłama. Teraz tego żałuje i mam nadzieje, że w najbliższym czasie kupie Graphire4 wacoma. W sumie to: Masz mało kasy - kup Volito2 Masz więcej - kup Graphire4 Masz duużo kasy i lubisz różne bajery - kup Intuos3 Co do rozmiaru to zależy to od ciebie, chociaż podobno wersja A6 w zupełności wystarcza. PS: Dzisiaj wymieniłem końcówke w pentachłamie i przestał on działać prawidłowo. Obszar tabletu nie pokrywa się teraz z obszarem ekranu. Co najdziwniejsze po odwróceniu tabliczki spodem do góry, zaczyna działać poprawnie, dziwne nie? Link Zgłoś
Gość: mario [...] IP: 79.141.173.* 31.01.14, 13:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Tablety !!! IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 31.01.14, 13:13 Po 8 latach ten gość ma w dupie twoją reklamę. Ja też. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Tablety !!! 31.01.14, 16:06 hehehe.. złotą łopatę tygodnia mu ... za odkopanie wątku sprzed 8 lat. i do tego nie zauważył, że to nie o takie tablety chodzi :> Link Zgłoś