Gość: brodnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:59 Witajcie, mam kilka pytań. Czy da się wydrukować projekt z autocada używając do tego corela? Za ile można dostać corela w pakiecie z photopaint'em? Pomożecie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
t-800 Re: corel i autocad 16.01.07, 10:15 Gość portalu: brodnica napisał(a): > Witajcie, mam kilka pytań. > Czy da się wydrukować projekt z autocada używając do tego corela? Corel X3 otwiera pliki Autocada, ale jak to działa - nie wiem, nie miałem okazji sprawdzić. > Za ile można dostać corela w pakiecie z photopaint'em? Zależy którą wersję. Od 600 zł (11) w górę. Link Zgłoś
user0001 Re: corel i autocad 16.01.07, 10:21 Jeżeli chcesz tylko wydrukować projekt z AutoCADa, to Autodesk rozprowadza za darmo narzędzie DWG TrueView pozwalające oglądać i drukować rysunki. Link Zgłoś
Gość: brodnica Re: corel i autocad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:27 Wielkie dzieki. Juz go sciagnelam, ale rysunku z autocada nadal nie moge otworzyc. Mam go na podgladzie, ale nie otwieraj sie:(((( Nie mam pojecia dlaczego. Wyswietla mi komunikat, za dane sa niewlasciwe, albo uszkodzone(???) Spotkaliscie sie z czyms takim? Help! Link Zgłoś