Dodaj do ulubionych

Rejestr systemu Windows XP

IP: *.altec.pl 28.01.07, 17:53
Czy jest możliwość wprowadzenia stałej zmiany w rejestrze systemowym. Mam
plik z danymi do rejestru i nie chce mi się co uruchomienie na nowo dodawać.
Jak zrobić żeby te dane już w rejestrze zostały.

Proszę o dokładne instrukcje.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Wykrzyknik Re: Rejestr systemu Windows XP IP: *.guardster.com 28.01.07, 18:15
      1. Uruchom edytor rejestru
      2. Znajdź klucz {87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}
      3. Skasuj ten klucz
      4. Zamknij edytor rejestru
      5. Zrestartuj komputer.
      • Gość: Pytajnik Re: Rejestr systemu Windows XP IP: *.altec.pl 28.01.07, 19:51
        Zrobiłem to co pisałeś/łaś i nadal to samo. nadal muszę wgrywać klucz do
        rejestru aby zadziałał
        • Gość: Obywatel Re: Rejestr systemu Windows XP IP: *.ists.pl 28.01.07, 19:59
          No to teraz juz nie bedziesz miał kłopotów z kasowaniem plków avi. Moze jednak
          rozwiń nieco problem? Jakim cudem znikają Ci wpisy z rejestru?
          • Gość: pytajnik Re: Rejestr systemu Windows XP IP: *.altec.pl 28.01.07, 21:00
            chodzi o to że do działania pewnego programu musze dodawać wpis do rejestru
            który mam w pliku ale po ponownym uruchomieniu windows ten wpis sie resetuje i
            wraca do poprzedniej postaci.

chce zrobić tak by one sie nie resetowały po ponownym uruchomieniu kompa
            • Gość: Obywatel Re: Rejestr systemu Windows XP IP: *.ists.pl 28.01.07, 21:32
              To napisz plik wsadowy (bat), który bedzie uzupełniał ten wpis po każdym starcie
              sytemu, albo uruchamiaj program poprzez bat, który najpierw uzupełni wpis w
              rejestrze, a potem wywoła właściwy program.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka