Gość: Marcin IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.07, 15:05 Jak podłaczyc jednego PC z drugim, ale na jednym z nich jest podłaczony net przez sieciowa, internet po podłaczeniu PC razem miałby byc na obu komputerach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jap_1 Re: sieć 11.02.07, 15:37 Przejrzyj wątek z FAQ i przeszukaj forum zanim zadasz pytanie. Link Zgłoś
smalceson Re: sieć 12.02.07, 21:52 Musisz kupić router, podłączyć iternet do routera, a potem "sieciowa" do obu kumpterów, jedną do jednego, drugą do drugiego. Sam ostatnio przeglądałem produkty roboticsa, więc mogę Ci od razu rzucić odpowiednie urządzenie: www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9112&page=features&loc=pola jeśli masz Neostradę, lub www.usr-emea.com/products/p-wired-product.asp?prod=net-8004&page=specs&loc=pola jeśli chcesz podłączać pod RJ-45(czyli masz juz modem z wyjsciem sieciowym, np astera). Ale tego typu urządzenia produkuje choćby D-Link, czy Linksys, sama znajdziesz na pewno ich produkty w necie. Ale tego typu urządzenia produkuje choćby D-Link, czy Linksys, sama znajdziesz na pewno ich produkty w necie. Link Zgłoś
smalceson Re: sieć 12.02.07, 21:54 Sorry za powtórzenie na końcu ; ) Pozdrawiam i mam nadzieje że pomogłem. Link Zgłoś
Gość: Zbyszek z Zegrza Re: sieć IP: 149.9.0.* 16.02.07, 00:08 dzienki smalceson, mimo ze nie ja pytalem, zrobilem jak mowisz, i nawet prawie nie musialem czytac instrukcji- dziala! ; ) a dla innych to nauka, ze nie zawsze trzeba zakladac kolejny temat i pytac, czasem warto przejrzec to co juz jest ; ) pozdro all Link Zgłoś
Gość: anty d-link Re: sieć IP: *.gnupg.org 16.02.07, 00:11 Ale tego typu urządzenia produkuje choćby D-Link, czy Linksys, sama znajdziesz na pewno ich produkty w necie. staaaaary blagam, tylko nie d-link, mialem kiedys ten szajs i nawalal jak cholera. a autor tematu rzeczywiscie powinien troche pokombinowac zanim zasmieci forum powtorzonymi po raz milionowy pytaniami. Link Zgłoś
Gość: K4 Re: sieć IP: *.acn.waw.pl 16.02.07, 00:33 > staaaaary blagam, tylko nie d-link, mialem kiedys ten szajs i nawalal jak chole > ra. I z tego, ze twoj egzemplarz nawalal wnioskujesz, ze wszystkie dlinki sa kiepskie? Link Zgłoś