Dodaj do ulubionych

Stacjonarne DVD + DivX

14.02.07, 20:50
Pytam na tym forum bo:
1. Jest to po części temat komputerowy (bo jakim to niby DivX jest standardem?)
2. Napewno wiecie wiecej niż 'kinomani'
3. Bo ja mam mnniejsze pojęcie

Więc zaczynamy me pytanie/problem:
Chcę (Chcę? Muszę!) kupić odtwarzacz stacjonarny DVD z DivX i polskimi znaczkami, literkami i wogóle napisami, bo wiekowy panasonic powiedzial 'niet' i nie opłaca sie naprawiać.
Interesuje mnie jakiś model za około 200PLN, najlepiej jakis Philips, Panasonic czy coś takiego. Nie jestem zwolennikiem Mant za to. :-)
Czy więc mogę prosić o opinie na temat różnych odtwarzaczy i zapewne nie jedno ktotnie Waszych aktualnych ? :)
Najlepiej z jakaś ceną orientacyjną i miejscem zakupu, czyli gdzie ja wogóle to dostanę :)

Help :)
Obserwuj wątek
    • Gość: niki lopez Re: Stacjonarne DVD + DivX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:14
      bellwood. cena 290 z kosztem przesyłki. philips, panasonic co ci po marce jak
      może nie odtwarzać pewnych formatów? niestety polacy kupują bo:
      1. jest tanie
      2. lub jest markowe
      nie zastanawiają się co kupują...
      • gluby Re: Stacjonarne DVD + DivX 14.02.07, 22:19
        zgadzam sie tylklo bellwood
        • Gość: gang Re: Stacjonarne DVD + DivX IP: *.chello.pl 14.02.07, 22:28
          mialm belwooda i mialem klopoty, teraz mam wiwa i nie mam klopotow .Wszystko
          czyta co tylko znajde. NIE kupuj markowych. Maja straszne ograniczenia, chyba z
          licencji wynikajace. Znam takie zjawiska : Thomson - nie czyta napisow, sony- ma
          problemy z divxem, Panasonic - raz czyta, raz nie, nikt nie wie dlaczego. A wiwa
          czyta wszystko !!!
          A zrobisz jak chcesz
          • cody77 Re: Stacjonarne DVD + DivX 14.02.07, 23:17
            I o to mi wlasnie chodzi. Jak bym kupowal bo tanie lub markowe to dawno bym to zrobil. Interesuje mnie tez opcja ze w przypadku gwarancji nie czekam nie wiadomo ile. Duzo sie u mnie oglada. Panasonica mam juz z 4 lata. Kosztowal majatek ale swoje juz wyjechal. Jak poszedl na gwarancje (problem z tacka na cd, nie zawsze zamykala sie) to w tym samym tyg. mialem spowrotem. Jako ze nie interesowalo mnie DVD zadne to sie nie interesowalem tym tematem. A nie kazdemu domownikowi pasuje ogladac filmy na PC ( wlasciwie to chyba tylko ja to lubie na 15") .Za bellwoodem juz sie zaczynam rozgladac. Jeszcze jakies propozycje?
          • Gość: Mirek Sunchronizacja Napisow do divx IP: *.aster.pl 29.03.07, 08:23
            Mam klopot w swoim dvd z synchronizacja napisow. Wystepuja opoznienia
            kilkusekundowe, apisy dobrane dobrze i sparawdzone na komputerze.
            Moze ktos sie zetknal juz z takim problemem ?
    • lander3 Re: Stacjonarne DVD + DivX 14.02.07, 23:16
      mam od prawie roku Korr HYD- 9907DX czyta wszyskie płytki polecam cena niska i 2
      lata gwarancji .
      • lander3 Re: Stacjonarne DVD + DivX 14.02.07, 23:24
        a tu ich strona www.korr.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka