korespondent_pila 13.03.07, 22:19 Witam poszukuję jakiejś stronki gdzie mogę znaleść pliki pdf na temat pierwszej pomocy lub skad moge sciągnac ebook o tej tematyce Bardzo proszę o pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
t-800 Re: Pierwsza pomoc pliki pdf lub ebook 13.03.07, 22:28 www.google.pl/search?q=pierwsza+pomoc+pdf Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Pierwsza pomoc pliki pdf lub ebook 13.03.07, 22:29 t-800 napisał: > www.google.pl/search?q=pierwsza+pomoc+pdf Byles pierwszy :) Link Zgłoś
wredny_menel Re: Pierwsza pomoc pliki pdf lub ebook 13.03.07, 22:29 pl.wikipedia.org/wiki/Pierwsza_pomoc pl.wikibooks.org/wiki/Pomoc_przedlekarska Link Zgłoś
konrad.w6 Re: Pierwsza pomoc pliki pdf lub ebook 14.03.07, 00:23 Alescie mu "pomogli"; wpisaliscie za lenia hasla w google i wikipedie i podaliscie mu linki na tacy. Forum przemieniacie w instytucje charyratywna... Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Pierwsza pomoc pliki pdf lub ebook 14.03.07, 05:49 konrad.w6 napisał: > Alescie mu "pomogli"; wpisaliscie za lenia hasla w google i wikipedie i > podaliscie mu linki na tacy. Forum przemieniacie w instytucje charyratywna... szkoleniowa....... Link Zgłoś
Gość: korespondent_pila Re: Pierwsza pomoc pliki pdf lub ebook IP: 62.148.79.* 14.03.07, 07:12 No powiem wam ze nie za bardzo mi pomogliscie poniewaz dane zawarte na tych stronach nie są nowe bądz trzeba za nie zapłacic sms Powiem tylko ze zmieniły sie zasady resuscytacji i nie ma podziału na ilosc ratowników zawsze robimy to 2/30 Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Pierwsza pomoc pliki pdf lub ebook 14.03.07, 08:09 Gość portalu: korespondent_pila napisał(a): > No powiem wam ze nie za bardzo mi pomogliscie poniewaz dane zawarte na tych > stronach nie są nowe bądz trzeba za nie zapłacic sms Powiem tylko ze zmieniły > sie zasady resuscytacji i nie ma podziału na ilosc ratowników zawsze robimy to > 2/30 Dobra rada - o dane specjalistyczne dopytuj sie na forach tematycznych. Fora takie mozesz odnalezc wg wskazanej metodyki, ktora przekazano ci na forum komputer Link Zgłoś