Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:23
Gdzie w Gdańsku znajde naprawde dobry(może być drogo) gabinet kosmetyczny? I
jeszcze fajnie by było jakby było dyskretnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ded Re: Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:26
      hmm gdzie dobry to nie wiem-poszukaj na forum uroda napewno cos znajdziesz:)
      • Gość: Zawada Re: Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:52
        A może ktoś inny wie
        • asia9111 Re: Kosmetyczka? 06.08.05, 16:35
          co prawda zapomnialam nazwy ( a jestem w tej chwili za granica, wiec dostep do
          ksiazki tel. zaden) ale jest doskonaly gabinet na Jaskowej Dolinie. Uzywaja tam
          swietnych produktow (kiedys tylko Dr. Babor), jest bardzo dyskretnie, po prawej
          stronie ulicy jadac na Morene. Jest to w jednym z tych zabytkowych domko-
          palacykow, troszke oddalone od samej ulicy. Bardzo polecam (o ile jakos
          znajdziesz nazwe :( ) Jedyny mankament-trzeba sie umawiac na wizyte z bardzo
          duzym wyprzedzeniem, bo panie sa zawsze zajete. Pamietam, ze kiedys
          najblizsze 'okienko' bylo za 6 tygodni od momentu kiedy dzwonilam.
          • Gość: Zawada Re: Kosmetyczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:24
            Dzięki wielkie, najlepsze jest to że ja mieszkam na Jaśkowej od 7 lat ale tego
            gabinetu jeszcze nigdy nie widziałem:) Przynajmiej nie będe musiał długo szukać
            Pzdr
    • Gość: misia01 Re: Kosmetyczka? IP: *.dataspace.pl 14.04.20, 08:08
      Szukam dobrego gabinetu, w którym wykonam zabieg depilacji laserowej. Czy zdąże przed latem?
    • Gość: mariala Re: Kosmetyczka? IP: *.artnet.gda.pl 14.04.20, 13:51
      Nie byłam w gabinecie, o którym tutaj pisze kolezanka ale u mnie depilacja laserowa nie podziałała :( Chociaż byłam na 10 zabiegach.
      • Gość: warta Re: Kosmetyczka? IP: *.dataspace.pl 17.04.20, 12:56
        Niech zgadnę, pewnie ipl? Bo w przypadku lasera diodowego nie jest wymagane wybranie sie na tak wiele zabiegów. I rezultat jest trwały. Ipl za to nie daje trwałego rezultatu.
        • Gość: mariala Re: Kosmetyczka? IP: *.sprintdatacenter.net 23.04.20, 14:47
          Tak, ipl, kupiłam sobie pakiet na gruponie. Ogólnie kosmetyczka twierdziła, ze efekt będzie trwały ale nie był bo wszystko odrosło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka