vika411 19.11.02, 09:38 Na dziendobry....tylko wlaczylam kompa i juz dzieki Tobie swoje poranne hhihihi odbylam:-)Wiesz z czego?:-))))))))))))Dziekuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 09:44 Nie udawaj ślepej i lepiej odpisz Gucwie. Złożył Ci propozycję nie do odrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) IP: 213.25.39.* 19.11.02, 10:02 pajdeczka napisał: > > Nie udawaj ślepej i lepiej odpisz Gucwie. > Złożył Ci propozycję nie do odrzucenia. Nie masz racji, taka propozycja jest nie tylko do odrzucenia ale adresatka powinna ją ignorować. Z chamstwem podobno walczy się "siłom i godnościom osobistom". W pysk mu nie da bo jak ... więc co zostało ? To my powinnyśmy dać chamowi do zrozumienia że jest chamem. Jeżeli cham zachowa się chamsko wobec jakiejkolwiek kobiety to inne powinny mu to uświadomić a nie akceptować. Brzydko pajdeczko, brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 10:09 Gość portalu: Lena napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > > > Nie udawaj ślepej i lepiej odpisz Gucwie. > > Złożył Ci propozycję nie do odrzucenia. > > Nie masz racji, taka propozycja jest nie tylko do odrzucenia ale adresatka > powinna ją ignorować. Z chamstwem podobno walczy się "siłom i godnościom > osobistom". W pysk mu nie da bo jak ... więc co zostało ? To my powinnyśmy dać > chamowi do zrozumienia że jest chamem. Jeżeli cham zachowa się chamsko wobec > jakiejkolwiek kobiety to inne powinny mu to uświadomić a nie akceptować. > Brzydko pajdeczko, brzydko. No i jeszcze pogróź mi palcem. Akurat propozycja złożona tej osobie jest jak najbardziej na miejscu. Gdyby rzezc dotyczyła np. Ciebie na pewno bym czegoś takiego nie napisałam. Wiesz, mamy z Viką pewne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 10:12 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > Nie udawaj ślepej i lepiej odpisz Gucwie. > > > Złożył Ci propozycję nie do odrzucenia. > > > > Nie masz racji, taka propozycja jest nie tylko do odrzucenia ale adresatka > > > powinna ją ignorować. Z chamstwem podobno walczy się "siłom i godnościom > > osobistom". W pysk mu nie da bo jak ... więc co zostało ? To my powinnyśmy > > dać > > chamowi do zrozumienia że jest chamem. Jeżeli cham zachowa się chamsko wob > ec > > jakiejkolwiek kobiety to inne powinny mu to uświadomić a nie akceptować. > > Brzydko pajdeczko, brzydko. > > > No i jeszcze pogróź mi palcem. Akurat propozycja złożona tej osobie jest jak > najbardziej na miejscu. Gdyby rzezc dotyczyła np. Ciebie na pewno bym czegoś > takiego nie napisałam. Wiesz, mamy z Viką pewne sprawy. jak masz jakies ze mna sprawy to napisz podanie i zyciorys.Moze jakos sie mi uda cie ukarac:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) IP: 213.25.39.* 19.11.02, 10:24 pajdeczka napisał: > No i jeszcze pogróź mi palcem. Akurat propozycja złożona tej osobie jest jak > najbardziej na miejscu. Gdyby rzezc dotyczyła np. Ciebie na pewno bym czegoś > takiego nie napisałam. Wiesz, mamy z Viką pewne sprawy. NIE MA takich powodów które powodowałyby tolerancję na chamstwo faciusia /nie napiszę mężczyzny bo takie zachowanie jest niegodne mężczyzny i tak może zachować się tylko gówniarz / wobec KOBIETY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) IP: *.hwr.Arizona.EDU 19.11.02, 10:53 Dzien dobrrrrry... Buziaczki i usmiechy od krechy... a tamto Cie tak ubawilo? nie lubiem hulamstwa bowiem... a poza tym, gnojek jakis nie bedzie proponowal tej Vice, co to ja Ja w krzaki od paru tygodni chce zaciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 10:55 Gość portalu: krecha napisał(a): > Dzien dobrrrrry... > > Buziaczki i usmiechy > od krechy... > > a tamto Cie tak ubawilo? > nie lubiem hulamstwa bowiem... > > a poza tym, gnojek jakis nie bedzie proponowal tej Vice, > co to ja Ja w krzaki od paru tygodni chce zaciagnac ...celem zwalenia Ci konia? To już drugi chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) IP: *.hwr.Arizona.EDU 19.11.02, 10:59 co wy wszyscy z tym koniem? w krzaczorach co innego sie robi... (tez) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 13:32 Gość portalu: krecha napisał(a): > co wy wszyscy z tym koniem? > > w krzaczorach co innego sie robi... > (tez) Ja Ci dam "tez"-Wycofuje buziaka i lece na skarge do Maruchy:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 18:13 no tak, tylko pajdeczka sie pokazala... od razu widac ze poison racje ma vika marsz na poczte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) IP: *.hwr.Arizona.EDU 19.11.02, 18:28 jedno malutkie slowko i tyle ambarasu a ja tylko mialem na mysli, ze mozna np czytac ksiazki "tez" Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 18:31 ale ja nic do ciebie, tylko pajdeczka jest taka monotematyczna, ze wyraznie jej czegos brakuje (kon jaki jest kazdy widzi) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 19:40 Gość portalu: krecha napisał(a): > jedno malutkie slowko i tyle ambarasu > > a ja tylko mialem na mysli, ze mozna np czytac ksiazki "tez" Acha!No to Cmok:-)W koncu kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera-nie? Gorzej jak nas marucha poponiewiera jak sie dowie...albo Aankaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) IP: *.hwr.Arizona.EDU 19.11.02, 23:24 no to buzieczka na zgode - cmoooook :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) 19.11.02, 23:34 Gość portalu: krecha napisał(a): > no to buzieczka na zgode - cmoooook > :))))) CMOK!!!!Uwazaj!!!!! Marucha blisko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Krechaaaaa!!!!! CMOK!!!!!!;-)))))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 23:40 vika411 napisała: > Gość portalu: krecha napisał(a): > > > no to buzieczka na zgode - cmoooook > > :))))) > CMOK!!!!Uwazaj!!!!! Marucha blisko!!!!! No i jak tu wierzyc kobiecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Maruchna!!!CMOK!!!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 23:48 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: krecha napisał(a): > > > > > no to buzieczka na zgode - cmoooook > > > :))))) > > CMOK!!!!Uwazaj!!!!! Marucha blisko!!!!! > > No i jak tu wierzyc kobiecie??? Trzeba wierzyc!Krecha bronil jak lew dzisiaj mojego honoru przed zboczencem a Ty masz pretensje.Poczytaj sobie forum to bedziesz wiedzial a nie od razu z pretensjami....-(obrazona jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!CMOK!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 23:55 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: krecha napisał(a): > > > > > > > no to buzieczka na zgode - cmoooook > > > > :))))) > > > CMOK!!!!Uwazaj!!!!! Marucha blisko!!!!! > > > > No i jak tu wierzyc kobiecie??? > Trzeba wierzyc!Krecha bronil jak lew dzisiaj mojego honoru przed zboczencem a > Ty masz pretensje.Poczytaj sobie forum to bedziesz wiedzial a nie od razu z > pretensjami....-(obrazona jestem.... Ty sie zaraz nie obrazaj.Ja Ci wierze to tylko tak pro forma.Cmok,Cmok,Cmok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Maruchna!!!CMOK!!!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 23:58 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Gość portalu: krecha napisał(a): > > > > > > > > > no to buzieczka na zgode - cmoooook > > > > > :))))) > > > > CMOK!!!!Uwazaj!!!!! Marucha blisko!!!!! > > > > > > No i jak tu wierzyc kobiecie??? > > Trzeba wierzyc!Krecha bronil jak lew dzisiaj mojego honoru przed zboczence > m a > > Ty masz pretensje.Poczytaj sobie forum to bedziesz wiedzial a nie od razu > z > > pretensjami....-(obrazona jestem.... > > Ty sie zaraz nie obrazaj.Ja Ci wierze to tylko tak pro forma.Cmok,Cmok,Cmok!! > ! No to rozumiem:-)Widzisz,ze jednak mialam racje,ze zapasowy narzeczony moze sie przydac jak Cie nie ma...boszeeeeee co ja gadam...to znaczy ten...no...tego...do obrony ,rzecz jasna:-))))))Cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Maruchna!!!CMOK!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 00:04 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: krecha napisał(a): > > > > > > > > > > > no to buzieczka na zgode - cmoooook > > > > > > :))))) > > > > > CMOK!!!!Uwazaj!!!!! Marucha blisko!!!!! > > > > > > > > No i jak tu wierzyc kobiecie??? > > > Trzeba wierzyc!Krecha bronil jak lew dzisiaj mojego honoru przed zboc > zence > > m a > > > Ty masz pretensje.Poczytaj sobie forum to bedziesz wiedzial a nie od > razu > > z > > > pretensjami....-(obrazona jestem.... > > > > Ty sie zaraz nie obrazaj.Ja Ci wierze to tylko tak pro > forma.Cmok,Cmok,Cmok!! > > ! > No to rozumiem:-)Widzisz,ze jednak mialam racje,ze zapasowy narzeczony moze sie > > przydac jak Cie nie ma...boszeeeeee co ja gadam...to znaczy > ten...no...tego...do obrony ,rzecz jasna:-))))))Cmok! O nic innego Cie nie podejrzewalem. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Maruchna!!!CMOK!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 00:12 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: krecha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > no to buzieczka na zgode - cmoooook > > > > > > > :))))) > > > > > > CMOK!!!!Uwazaj!!!!! Marucha blisko!!!!! > > > > > > > > > > No i jak tu wierzyc kobiecie??? > > > > Trzeba wierzyc!Krecha bronil jak lew dzisiaj mojego honoru przed > zboc > > zence > > > m a > > > > Ty masz pretensje.Poczytaj sobie forum to bedziesz wiedzial a ni > e od > > razu > > > z > > > > pretensjami....-(obrazona jestem.... > > > > > > Ty sie zaraz nie obrazaj.Ja Ci wierze to tylko tak pro > > forma.Cmok,Cmok,Cmok!! > > > ! > > No to rozumiem:-)Widzisz,ze jednak mialam racje,ze zapasowy narzeczony moz > e > sie > > > > przydac jak Cie nie ma...boszeeeeee co ja gadam...to znaczy > > ten...no...tego...do obrony ,rzecz jasna:-))))))Cmok! > > O nic innego Cie nie podejrzewalem. Nieeeee,no ja chce zebys byl zazdrosny a ty masz do mnie zaufanie...moze nie ufaj chociaz Kresce???????ja Cie prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Maruchna!!!CMOK!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hwr.Arizona.EDU 20.11.02, 00:20 mnie mozna ufac kompletnie, zupelnie, bezgranicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Maruchna!!!CMOK!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 00:22 Gość portalu: krecha napisał(a): > mnie mozna ufac kompletnie, > zupelnie, > bezgranicznie... krechaaaaaa...mowie szeptem...ty sie nie wyglupiaj z tym zaufaniem za bardzo...ja cie proooooooszeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś