glapak 21.03.07, 14:45 Kolega mi mówił że były dołanczane razem z windowsem XP program antyvirusowy ale nie pamięta nazwy czy mozecie mi pomóc i ktoś wie jak się ten program nazywa Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: caroll Re: jak się nazywa ten program IP: *.toya.net.pl 21.03.07, 14:50 Kolega raczej zrobił cię w balona... Natomiast jesli masz hm.. legalny system, to na stronie Microsoftu dostepny jest całkiem niezły skaner online. Link Zgłoś
Gość: ciapek33 Re: jak się nazywa ten program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:06 no włąśnie chodzi mi o legalny i ponoć kiedyś do windowsa XP był dołanczany taki program na odzielnej płytce Link Zgłoś
Gość: Greg Re: jak się nazywa ten program IP: 212.76.40.* 21.03.07, 17:45 Nic mi o tym nie wiadomo. Może koledze się pomyliło z sytuacją kupna laptopa z Windows - wtedy np. Toshiba dodaje testową wersję NAV. Link Zgłoś
jap_1 Re: jak się nazywa ten program 21.03.07, 17:50 Do XP nie, ale może sprzedawca/producent sprzętu dołączył coś od siebie. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: jak się nazywa ten program 21.03.07, 20:45 Plyty glowne (chyba Asusa) mialy kilka lat temu w komplecie oprocz sterownikow kilkumiesieczna (3m ?)licencje na antywiruasa wraz zplytka instalacyjna. Link Zgłoś