Gość: mr.right IP: *.gizycko.mm.pl 05.04.07, 21:11 No właśnie czy można przez ten program ściągnąc film z you tube , jeśli to jak? Dzięki za odp. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: @ Re: mozilla firefox - how download a film IP: *.chello.pl 05.04.07, 21:18 addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2390 Link Zgłoś
Gość: mr.right Re: mozilla firefox - how download a film IP: *.gizycko.mm.pl 05.04.07, 21:30 ściągnąłem, otworzyłem w mozilla ale gdzie ta ikona do zapisywania filmu dzięki za pomoc Link Zgłoś
Gość: @ Re: mozilla firefox - how download a film IP: *.chello.pl 05.04.07, 21:40 U mnie jest w prawym rogu, po zainstalowaniu musisz zresetować przeglądarke. Link Zgłoś
Gość: mr.right Re: mozilla firefox - how download a film IP: *.gizycko.mm.pl 05.04.07, 22:02 Chyba wiem. Moja wersja mozilli to 1.0.7 a ten program Works with: * Firefox Firefox: 1.5 – 2.0.0.* Mam windowsa 2000 i słaby komp. Czy warto ściągać nowszą wersję jeśli tak to jak? Link Zgłoś
Gość: Gość Re: mozilla firefox - how download a film IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.07, 22:11 Gość portalu: mr.right napisał(a): > Chyba wiem. Moja wersja mozilli to 1.0.7 a ten program Works with: > * Firefox Firefox: 1.5 – 2.0.0.* > Mam windowsa 2000 i słaby komp. Czy warto ściągać nowszą wersję jeśli tak to > jak? Warto, bo na pewno będziesz surfować bezpieczniej ! FF 2.0.0.3 można pobrać stąd www.mozilla-europe.org/pl/ - osobiście używam i polecam ;-) Link Zgłoś
Gość: mr.right Re: mozilla firefox - how download a film IP: *.gizycko.mm.pl 06.04.07, 15:31 Mam już flvplayer. Pobrałem plik.Pojawiło się okienko pobieranie plików Pokazuje mi że wszystkie pliki są zapisane na pulpicie ale ich tam nie ma. Jak mam znależć zapisany plik i jak go otworzyć w flv player? Link Zgłoś