Gość: monster IP: *.gazeta.pl 18.05.03, 22:18 Wejdzcie na moją stronę www.tomtomek.republika.pl Zapewniam was jest świetna Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: yasny Re: moja strona IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 23:38 nie wiem jak merytorycznie, bo nie poczytalem za duzo ale wyglada slabiutko a poza tym: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252"> co to ma byc ? nastepny windowsowy standard ? uzywaj takiego kodowania, oszczedzisz innym problemow: <HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2"> obrazek "linki" sie nie wyswietla, no i troche literowek duzo czasu minie zanim twoja strona bedzie "swietna" Link Zgłoś
Gość: yox Re: moja strona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 09:47 Niejest tak źle jak na amatorską stronę ja też coś próbuje jak chcecie się pośmiać to zapraszam yoxik.w.interia.pl/ Link Zgłoś
da.killa Re: moja strona 19.05.03, 18:33 Gość portalu: yasny napisał(a): [ ciach zarzuty ] Dziwisz się? Nie widziałeś w czym to składa? :P Link Zgłoś
yasny Re: moja strona 19.05.03, 19:42 o da.killa i inni - niegodnismy wymieniac w slowie i pismie nazwy owego pejcza ;) Link Zgłoś