Dodaj do ulubionych

Pendrive Geil David

21.04.07, 16:25
Hejka !
Nosze sie z zamiarem kupna pendrive i moja uwage przyciagnal pen firmy Geil. Tylko nie moge jakos znalesc zbyt duzo opini na temat tego prduktu. Czy ktos z was mial stycznosc z tym penem ?? Na stronie firmowej jego glowna charakterystyka sa czasy zapisu i odczytu danych na ktorych mi najbardziej zalezy, ale rowniez i wyglad. Moze ktos z was doradzi mi jakis inny bardzo dobry produkt ??
Prosze o odpowiedzi i dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zawiedziony Re: Pendrive Geil David IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 08:11
      To co piszą w testach i producent na swojej stronie a rzeczywistość to całkiem
      inne sprawy. :)

Ja też nabrałem się na reklamy OCZ Rally2.

Tu o tym napisałem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=59051338&a=59051338
      Co prawda ten OCZ jest dość szybki ale przecież nie aż tak jak go reklamują.

Polecam kupowanie pendrivów tylko z najszybszymi transferami jakie możemy
      kupić - te wolne (najtańsze !) są dobre tylko do malutkich pliczków a nie
      takich 100-500 MB.

• Gość: Greg Re: Pendrive Geil David IP: 212.76.40.* 22.04.07, 10:29
        Problem w tym, że z reklamą różnie bywa - sam ostatnio byłem zaskoczony
        osiągami Kingstona U3 (czyli de facto DTI), który specyfikacyjnie osiąga 6/1,5
        MB/s (odczyt/zapis), a faktycznie ok. 12/3 MB/s. Jednym z najszybszych flashy
        jest Corsair Voyager GT (podobnie jak OCZ wykorzystuje on dual-channel).
    • Gość: jamiro Re: Pendrive Geil David IP: *.75.52.45.debica52.tnp.PL 24.04.07, 16:47
      Jeszcze do gry o wybor pendrove wlaczyl sie SanDisk Cruzer Titanium 2GB. Czy moze ktos mi wiecej napisac na jego temat bo prozno szukac testow czy konretynych receznji o tym produkcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka