Gość: a.bc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:26 Czy ten program można sciągnąc za darmo? może ktoś wie gdzie go szukac ? bed ebardzo wdzięczna za podpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: a.bc Re: a może by se w gogla weszła, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:33 se wchodziłam i se nie znalazłam dlatego pytam a jak ci nie pasi to siedz cicho Link Zgłoś
kontik_71 Re: a może by se w gogla weszła, co? 01.05.07, 10:39 mary_elx to forum jest po to aby POMAGAC i OPOWIADAC na WSZELKIE pytania... Poszukaj w necie jakiegos forum przeznaczonego do opierniczania pytajacych.. A co do outlooka. Outlook express jest integralna czescia windows i nie musi byc sciagany lub osobno instaloany. Przeszukaj menu a jesli nic nie znajdziesz to na C: w folderze z programami jest folder Outlook Express a w nim plik msimn.exe - to jest wlasnie outlook. Jesli nie znajdziesz to daj znac :) Link Zgłoś
Gość: a.bc Re: a może by se w gogla weszła, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:47 serdeczne dzięki kontik_71 pozdrawiam a jeśli chodzi o mary_elx reprezentuje typowa mentalność Polską - dobić a nie podać rekę:) Link Zgłoś
kontik_71 Re: a może by se w gogla weszła, co? 01.05.07, 10:49 Zapewniam, ze nie jest to typowo polska przypadlosc... Znalazlas outlooka? Link Zgłoś
Gość: a.bc Re: a może by se w gogla weszła, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:53 znalazłam:) serdeczne dzięki:)))) Link Zgłoś