kobbieta 29.05.03, 08:29 mam ikone maila na pulpicie. chce tez ja miec na samym dole. Jak mam te operacje przeprowadzic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Żuk Re: Kochani! Mam prosbe IP: *.gdansk.pl 29.05.03, 09:02 kobbieta napisała: > mam ikone maila na pulpicie. chce tez ja miec na samym dole. Jak mam te > operacje przeprowadzic? Złap lewym klawiszem ikonę i po prostu zciagnij ją na dół na pasek po lewej stronie. Jak ci się tam znudzi to kliknij prawym i wybierz opcję usuń. Pozd Link Zgłoś
kobbieta Re: Kochani! Mam prosbe 29.05.03, 09:48 kobbieta napisała: > mam ikone maila na pulpicie. chce tez ja miec na samym dole. Jak mam te > operacje przeprowadzic? Nie chce zejsc, zadna :(. Wszedzie mozna je transportowac po pulpicie ale na dol nie schodzi. Moze sa za duze? Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Kochani! Mam prosbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 10:20 a jaki system operacyjny?? Link Zgłoś
wamal Re: Kochani! Mam prosbe 29.05.03, 15:41 Czy przypadkiem po "złapaniu" lewym przyciskiem i przeniesieniu na dół nie wraca z powrotem?? Prawdopodobnie masz włączone "autorozmieszczanie". Kliknij prawym przyciskiem na dowolnym miejscu pulpitu (poza ikonami) i w bocznymo menu wybierz rozmieść ikony odznacz autorozmieszczanie. pzdr. Link Zgłoś
Gość: banglad Re: Kochani! Mam prosbe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.03, 19:56 kobbieta napisała: > mam ikone maila na pulpicie. chce tez ja miec na samym dole. Jak mam te > operacje przeprowadzic? musisz kupic mikrofon i milutkim glosikiem wydac komende: mail na pasek draniu jeden. pozdr bulba Link Zgłoś
Gość: troll Re: Kochani! Mam prosbe IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 20:45 Gość portalu: banglad napisał(a): > kobbieta napisała: > > mam ikone maila na pulpicie. chce tez ja miec na samym dole. Jak mam te > > operacje przeprowadzic? > > musisz kupic mikrofon i milutkim glosikiem wydac komende: mail na pasek draniu > jeden. > pozdr > bulba Tak jest.... i jeszcze czasami przyłożyć mu kablem... :) Link Zgłoś
kobbieta Re: Kochani! Mam prosbe 30.05.03, 02:28 No wlasnie nie jest na autoromieszaczaniu. A wlasnie jak ja sciagam to ona w nogii do gory zporwrotem na pulpit.:(( Ale na pulpicie to moge ja dac gdzie chce. Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Kochani! Mam prosbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 10:01 a moze masz zablokowany pasek zadan w zp najezdzaz na ten paseczek prawy przycisk myszy i właściwosci tam gdzies jest opcja do pokazywania i odblokowywania Link Zgłoś
ann.k Re: Kochani! Mam prosbe 30.05.03, 17:48 bo masz pewnie juz 20 ikonek na dolnym pasku; wiec najpierw go rozciagnij, tak zeby bylo widac wszystkie ikonki, a potem te jedna "dociagnij"; pasek sie rozciaga lapiac za to takie obok dwoch czarnych strzalek - to po ich prawej stronie :) jak juz to zlapiesz to ciagniesz w prawo, az strzalki znikna; milego ciagniecia ;) Link Zgłoś
Gość: wets boshee ! jak ja kocham takie kobietki !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 19:02 ;p Link Zgłoś
kobbieta Re: boshee ! jak ja kocham takie kobietki !! 01.06.03, 00:31 Pasek sie nie da rozciagnac a ikonek mam tylko 10 :((( Jej co ja mam za problemy:( Link Zgłoś
noctrl Re: boshee ! jak ja kocham takie kobietki !! 01.06.03, 00:50 jeżeli masz xp to możesz mieć zablokowany pasek szybkiego uruchamiania, więc tak jak ktoś wcześniej mówił musisz na pasku kliknąć prawym przyciskiem myszy, wybrać właściwości i odznaczyć opcję "zablokuj pasek szybkiego uruchamiania". a jeżeli pasek nie jest zablokowany, albo masz wcześniejszego windowsa(98, me lub 2000), to musisz ikonę tego programu przecięgnąć między dwie ikony znajdujące się na pasku szybkiego uruchamiania tak, żeby pojawila się pionowa kreska zakończona odwróconymi strzałkami i wtedy puścić przycisk myszy. pozdrawiam i powodzenia Link Zgłoś
Gość: AcidSeal Re: Kochani! Mam prosbe IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 01.06.03, 12:22 najprawdopodobniej popsul Ci sie komputer i musisz kupic nowy ... niestety Link Zgłoś