Gość: fazz IP: *.acn.waw.pl 21.06.03, 13:00 Moja nagrywarka LITEON LTR 40125S nie"widzi" płyty 800MB/90min mam najnowszy bios .Co się dzieje PRoszę o info? Pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
franzmaurer Re: CDR 800MB Help 21.06.03, 13:20 Gość portalu: fazz napisał(a): > Moja nagrywarka LITEON LTR 40125S nie"widzi" płyty 800MB/90min mam najnowszy > bios .Co się dzieje PRoszę o info? Nie chodzi raczej o BIOS. Moje combo LG tez nie widzi plyt 800 MB ale je wypala. Jezeli uzywasz Nero - w opcjach ustawiasz max dlugosc na 99 minut. Wypalajac plyte koniecznie zaznacz opcje 'Disc-at-Once' - u mnie program sygnalizuje ze na plycie jest za malo miejsca i czy wykonac overburning - daje tak i bez problemu robi przepałke - na plytce Esperanzy wypalilem kiedys 805 mega ;)) Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: CDR 800MB Help IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.03, 15:27 franzmaurer napisał: > Gość portalu: fazz napisał(a): > > > Moja nagrywarka LITEON LTR 40125S nie"widzi" płyty 800MB/90min mam najnows > zy > > bios .Co się dzieje PRoszę o info? > > Nie chodzi raczej o BIOS. Moje combo LG tez nie widzi plyt 800 MB ale je wypala > . > Jezeli uzywasz Nero - w opcjach ustawiasz max dlugosc na 99 minut. > Wypalajac plyte koniecznie zaznacz opcje 'Disc-at-Once' - u mnie program > sygnalizuje ze na plycie jest za malo miejsca i czy wykonac overburning - > daje tak i bez problemu robi przepałke - na plytce Esperanzy wypalilem > kiedys 805 mega ;)) > Mam tego Liteona i jest dokładnie jak piszesz. Link Zgłoś