postac 22.06.03, 10:49 Witam! Może ktoś mi pomoże? Podczas oglądania filmów (mam All Playera) nie mam polskich czcionek w napisach. W filtrach (DivxG400) ustawiłem jako preferowany język polski i ....nic! Co mam zrobić by mieć polskie znaki? Dzięki! Link Zgłoś Obserwuj wątek
franzmaurer Re: Brak polskich czcionek 24.06.03, 08:52 postac napisał: > Może ktoś mi pomoże? Podczas oglądania filmów (mam All Playera) nie mam > polskich czcionek w napisach. W filtrach (DivxG400) ustawiłem jako > preferowany język polski i ....nic! Co mam zrobić by mieć polskie znaki? Sparwdź czy w Bestplayerze jest to samo - u mnie czasem AllPlayer wyświetlał kaszankę, w BestPlayerze jest zawsze ok - świetny program po prostu ;)) Link Zgłoś
postac Re: Brak polskich czcionek 24.06.03, 10:37 franzmaurer napisał: > postac napisał: > > > Może ktoś mi pomoże? Podczas oglądania filmów (mam All Playera) nie mam > > polskich czcionek w napisach. W filtrach (DivxG400) ustawiłem jako > > preferowany język polski i ....nic! Co mam zrobić by mieć polskie znaki? > > Sparwdź czy w Bestplayerze jest to samo - u mnie czasem AllPlayer wyświetlał > kaszankę, w BestPlayerze jest zawsze ok - świetny program po prostu ;)) > Dzięki! Właśnie miałem poprosić Cię na innym wątku o odpowiedź :) Sprawdzę w BestPlayerze, natomiast pytanie z innej beczki: w AllPlayerze nakładały Ci sie również napisy podwójnie? U mnie takie coś ma miejsce do momentu kiedy nie wyłączę napisów (a jednak są dalej - ciekawostka!) Pzdr Link Zgłoś
postac Re: Brak polskich czcionek 29.06.03, 01:08 franzmaurer napisał: > postac napisał: > > > Może ktoś mi pomoże? Podczas oglądania filmów (mam All Playera) nie mam > > polskich czcionek w napisach. W filtrach (DivxG400) ustawiłem jako > > preferowany język polski i ....nic! Co mam zrobić by mieć polskie znaki? > > Sparwdź czy w Bestplayerze jest to samo - u mnie czasem AllPlayer wyświetlał > kaszankę, w BestPlayerze jest zawsze ok - świetny program po prostu ;)) > Sprawdziłem w BestPlayerze, Vplayerze i AllPlayerze......wszędzie to samo Link Zgłoś