Dodaj do ulubionych

Kazaa Participation level

IP: *.espol.com.pl 26.06.03, 17:33
Czy ktoś wie jak kazaa liczy ten wskaźnik? U mnie raz jest taki innym razem inny a liczbę udostępnianych plików mam ciągle taką samą. Używam też kazaa jakieś 1,5 roku i nigdy nie byłem wiecej niz "newbie". Więc jak to jest?
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mistrzu Re: Kazaa Participation level IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:38
      ten wskaźnik zależy od ilości uploadów, czyli ściągnięć z twojego kompa
    • Gość: indis Re: Kazaa Participation level IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.03, 21:39
      Gość portalu: ace napisał(a):

> Czy ktoś wie jak kazaa liczy ten wskaźnik? U mnie raz jest taki innym razem
      inn
      > y a liczbę udostępnianych plików mam ciągle taką samą. Używam też kazaa
      jakieś
      > 1,5 roku i nigdy nie byłem wiecej niz "newbie". Więc jak to jest?
      > pozdr.

Przerzuć się na KaazaLite. Tam Participation level ustawia się na maxa.
      Na tym forum odpal w wyszukiwarce kefir w podpisie. Kefir ma stronkę, gdzie
      wszystko jest: download, opisy. Kawa na ławę.
      • Gość: ace Re: Kazaa Participation level IP: *.espol.com.pl 27.06.03, 09:22
        THX! Właśnie sobie to sciągnąłem i teraz jestem k-lite master;) A funkcja jump supenode to po prostu rewelacja! Jeszcze raz wielkie thx.
        pozdr.
        • Gość: indis Re: Kazaa Participation level IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.06.03, 09:47
          Gość portalu: ace napisał(a):

A funkcja jump supenode to po prostu rewelacja! Jeszcze raz wielkie thx.
          > pozdr.

Nie bawiłem sie jeszcze tą funkcją. Co to takiego?
          • Gość: ace Re: Kazaa Participation level IP: *.espol.com.pl 28.06.03, 08:30
            Gość portalu: indis napisał(a):

> Gość portalu: ace napisał(a):
            >
            > A funkcja jump supenode to po prostu rewelacja! Jeszcze raz wielkie thx.
            > > pozdr.
            >
            > Nie bawiłem sie jeszcze tą funkcją. Co to takiego?

Przeskakujesz na inny komputer-supeł jak ci się słabo sciąga;) Zawsze można trafić na taki, z którego transfer jest lepszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka