cdrom 04.08.07, 10:36 Czy majac film z rozszerzeniem .rmvb, mozna odtwarzac napisy? Istnieje taka mozliwosc? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lander3 Re: Napisy do .rmvb 04.08.07, 10:54 Zainstaluj Real Alternative tym programem uruchomisz filmy z.rmvb oraz napisy www.instalki.pl/programy/download/odtwarzacze_audio_video/Real_Alternative.php napisy uruchamiasz tak: View > Options O > zakładka Playback/Output > wybieramy opcje z DirectX9**,Ok> zastosuj> restartujemy RA i mamy już działające napisy w filmie Link Zgłoś
cdrom Napisy do .rmvb 04.08.07, 11:05 Nie wiem... nie dziala! Mam zmienic na DirectX 9 ** w polu "RealMedia Video"? Tak robie i... nie ma zadnego efektu! (Oczywiscie nazwa pliku z napisami jest w tym samym katalogu i ma te sama nazwe.) Link Zgłoś
cdrom Napisy do .rmvb 04.08.07, 11:21 Dokladnie tak jak napisales... A jaki ma byc format napisow? Mam .txt oraz .srt i nie dziala... Link Zgłoś
konrad.w6 Re: Napisy do .rmvb 04.08.07, 12:09 Zainstaluj KM Playera, pozbędziesz sie problemów z odtwarzaniem filmów i napisów. Link Zgłoś
Gość: mk Re: Napisy do .rmvb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 15:50 AllPlayer też załatwi sprawę. Link Zgłoś