Gość: ToJa IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 06.07.03, 15:25 Który waszym zdaniem program antywirusowy jest lepszy: Panda Antyvirus czy Norton Antyvirus? Link Zgłoś Obserwuj wątek
moderator_ect Re: Panda czy Norton??? 06.07.03, 22:03 moim zdaniem NAv jest lepszy, no i jest chyba częściej uaktualniany. Pozatym to jest wolny, ale to już chyba zaleta która świadczy o jego dokładności. Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: Panda czy Norton??? IP: *.acn.waw.pl 06.07.03, 22:19 Witam! Potwierdzam. Sam uzywam NAV od 4 lat i ani razu nie mialem klopotu z wirusami. Ewentualnie w zamian za NAV moge polecic jeszcze NOD32 firmy ESSET. Cena taka sama. Pozdrawiam serdecznie mgregor Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Panda czy Norton??? IP: *.hkid.nt.isdn.ppp.infoweb.ne.jp 08.07.03, 02:37 Inne warte sprobowania to F-Secure, Sophos i Kasperski Lab ale nie wiem czy sa po polsku. Ja uzywam F-Secure i dziala OK. Sophos uratowal mi kompa gdy byl zainfekowany przez Parite A. Maja b. dobra www z troubleshootingiem. Kasperski to rosyjski program ale go nie testowalem to nie wiem. Raczej bym Pandy nie kupil. Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Panda czy Norton??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 06:21 Ludziska chwalą NOD32 2.0 (jest Polish Version). Ze niby bardzo skuteczny i pożera mało zasobów komputera. Niby... Link Zgłoś
Gość: zedd Re: Panda czy Norton??? IP: *.clubnet.pl 08.07.03, 09:11 Gość portalu: ToJa napisał(a): > Który waszym zdaniem program antywirusowy jest lepszy: Panda Antyvirus czy > Norton Antyvirus? Mialem 2 zainstalowane jkais czas temu i bardziej podobal mi sie norton, pozatym panda po odinstalowaniu zostawia duzo smieci. Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Panda czy Norton??? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 10:39 ja mam Pandę i jestem bardzo zadowolona. Jak na razie nie przepuściła żadnego wirusa, poza tym od razu jest firewall - dość skuteczny. Wcześniej miałam NAV, ale byłam średnio zadowolona. Mimo częstego uaktualniania przepuścił trojana Link Zgłoś
Gość: non-commercial Re: jestesci nudni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 15:11 www.free-av.com popatrzcie na testy ten antivir dokladniej rozpoznaje virusy niz NAV, poza tym popytajcie na niemieckich forach bo tam jest najbardziej znany Link Zgłoś
Gość: krisb65 Re: Panda czy Norton??? IP: master:* / 192.168.1.* 09.07.03, 20:00 Mam Norton Internet Security 2003 i jestem zadowolony.Fakt,że przepuścił trojana,ale wyłapał i wyrzucił go.Sam uaktualnia się i posiada firewalla.Dla mnie jest ok.Polecam i pozdrawiam. Link Zgłoś
myst Re: Panda czy Norton??? 10.07.03, 00:01 A ja używam do dłuższego czasu darmowego antyvirusika i wszystko gra, mimo buszowania w sieci. Jeszcze nie zdarzyło się, aby przepuścił jakieś świństwo. Uaktualnienia są także darmowe. Poniżej stronka producenta skąd można zessać ten programik. www.free-av.com/ Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Panda czy Norton??? IP: *.tsi.tychy.pl / 10.10.54.* 10.07.03, 21:02 Nie jestem pewien, ale Panda chyba nie ma modułu kwarantanny.Ktoś wspominał o firewall'u w Pandzie. Ta najtańsza wersja zdaje się nie ma firewall'a. Link Zgłoś
Gość: Alfaalfa Re: Panda czy Norton??? IP: *.zicom.pl 12.07.03, 03:38 Gość portalu: xyz napisał(a): > Nie jestem pewien, ale Panda chyba nie ma modułu kwarantanny.Ktoś wspominał o > firewall'u w Pandzie. Ta najtańsza wersja zdaje się nie ma firewall'a. Może przesadzam, ale moim zdaniem nie ma dobrego antywira i w ogóle nie ma sensu instalować bo o ile dobrze zrozumiałam, a moje źródło było stare, jeśli wirus zainfekuje antywirusa, a takie są wirusy nowej generacji, to ten antywir potem rozwlecze zarazę podczas skanowania. I co wy na to??? Link Zgłoś