Gość: off IP: *.chello.pl 08.09.07, 19:45 moj komputer po wcisnieciu zamknij system w Windowsie XP potrafi nie wylaczac sie przez nawet 10 minut. Czy ktos wie co moze byc tego powodem?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T-800 Re: komp bardzo dlugo sie wylacza IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.09.07, 20:56 Ja nie wiem. Też kiedyś tak miałem. Chciałem się do tego przysiąść, ale zanim do tego doszło problem sam się rozwiązał i system zaczął się zamykać normalnie. Link Zgłoś
oby.watel Re: komp bardzo dlugo sie wylacza 08.09.07, 21:17 Więc masz dwie możliwości - poczekać aż się problem sam rozwiąże, albo poszukać. Najprawdopodobniej wisi jakiś program w tle - sprawdź procesy. U mnie na przykład wieszał się SpywareTerminator - odpalał się z systemem i sobie wisiał w tle. Szału dostawałem wyłączając komputer... Przyjrzyj się dokładnie wszystkim procesom i codziennie przed zamknięciem kompa jeden wybrany, a według Ciebie podejrzany, zabij (i zapisz sobie jego nazwę na kartce, żeby codziennie zabijać inny). Nawet jak zdestabilizujesz system, to nic się nie stanie, bo i tak wyłączasz komputer... Link Zgłoś